Friends

Rätt nice söndag blev det ändå! Vaknade relativt sent varav att en kompis ringer och frågar om jag och Dré vill hänga med till stan för att fika och hänga lite i det finfina vädret som var idag. Det var sjukt nice och kändes verkligen som att jag behövde det.

Imorgon beger jag mig till Falun igen, skulle egentligen stannat i Sthlm längre men känns verkligen som att jag behöver åka hem igen. Blir i alla fall träning och chilldag imorgon!

Americana classic vintage

Var förbi Americana classic vintage igår när jag var i stan (sthlm). Butiken är hur grym som helst och fick med mig det här snygga basketball linnet. Ska ditt igen snart och köpa lite saker till inredningssyfte!

Glossybox - The red carpet

1. Smile Lab - Ta hand om ditt leende och få vita och fräscha tänder!
2. Da vinci cosmetics - Mineralögonskugga från Da vinci.
3. Bruno Banani - Feminina noter av blomster, svart vinbär, kokosnötsmjölk, heliotrop och vanilj som skapar en spännande sensuell doft.
4. Garnier skin naturals - Rengör effektivt men milt din hud samtidigt som alla spår av makeup tas bort.
5. Jelly pong ping - Lip brush med bivax som ger dina läppar en fin färg samtidigt som de återfuktas.

cute


Awesome birthday gifts

Har man världens bästa vänner så har man! Love you all <3

It's my birthday


Birthday party again!

Fy fan vilken grym födelsedagsfest det var igår! Tack till alla underbara människor som ville komma och fira mig och Dre på våran stora dag <3 Först var det förfest, efter det blev det utgång och sedan efterfest! Idag är det min officiella födelsedag och den spenderas i sängen, är både trött, bakis och sjuk...WOHO för mig! Men det var så värt det!

Birthday breakfast

Fixade denna superfrukost till min favorit! Han fyllde nämligen år i onsdags men då kunde vi dock inte fira på grund av jobb och möten, så vi firar idag istället! Schemat för idag ser ut såhär, först frukost (avklarad) och efter det blir det ett gympass, hem för att duscha och fixa oss snabbt, sedan det blir det massage. När vi är klara där blir det att handla inför imorgon, hem igen och sedan på kvällen blir det middag, samt att hämta upp en kompis vid tåget! Inte en dålig dag direkt, eller?

Love sunday

Köpte denna snygga bustier från Bikbok idag, love it! Var även och fikade två gånger med lite folk från igår, mycket trevligt var det i alla fall! Sedan satte jag mig på tåget till Falun. Var hemma runt 19.00 och när jag kom hem fanns det ett paket som väntade på mig från Nelly.se. Fan va lycklig jag var när jag öppnade paketet och ser att det är mina disco pants som har kommit!
 
Imorgon blir det jobb och träning, peppar stenhårt!
 

Dance our tears away

 
Underbar kväll igår! 
Först så var jag, Anna, Jenna och Malin hemma hos Jenna. Vi åt middag och satt och pratade lite, vi hade det sjukt mysigt. Fick även en tidigt födelsedagspresent, jätte fina örhängen och ett presentkort från ticnet så jag kan åka på Bråvalla festivalen i sommar, WOHO! Världens underbaraste vänner har jag! <3

Sedan drog vi in mot stan, lämnade våra saker på kontoret där vi skulle sova och sedan drog vi vidare till Malins lägenhet. Där fortsatte förfesten med gryma människor! Runt kl. 23.00 begav vi oss till ett ställe som hette Fasching som är en jazzklubb, det var ett väldigt annorlunda ställe än vad jag är van med att gå på, men vi hade det sjukt nice! Vi dansade tills det stängde vid 04.00. Kvällen var riktigt lyckad!

Just chilling...

Den här helgen är jag ensam hemma och jag är inte direkt festsugen heller, så den här helgen blev mitt mål att koncentrera mig på träningen och bara chilla. Vilket jag känner var en riktigt bra idé eftersom att förra helgen var ett äventyr och för att jag inte riktigt har återhämtat mig än.
Idag blev det 1 timme på crosstrainern och sedan mage + stretching. Och igår blev det 1 timme på crosstrainern och sedan 1 timme styrka + stretching. Även imorgon blir det gymmet, får se vad jag ska göra då!
 
Ikväll blir det såklart melodifestivalen, undra vem som vinner? Jag tror i alla fall att Yohio har en riktigt stor chans att ta hem vinsten. Sedan ska jag även träna på att spela gitarr, haha kommer väl gå sådär!

Home sweet home

Idag har jag roat mig med att sitta på mitt tredje hem...tåget, åkte nämligen tillbaka till Falun idag något som faktiskt var riktigt skönt! Jag har haft en underbar tid i Sthlm denna gång men jag kände att det var dags att dra sig upp mot den juva naturen, + att jag behöver jobba lite också! 
 
Så veckan kommer vara väldigt lugn I think...jobb, träning och massor med mys i soffan antar jag.

This life

Haha vilken jävla kväll...eller jag menade helg!
I går (fredag) var jag först och tränade på dagen med peppande musik. Kom hem fixade iordning mig och sedan var kvällen igång. Den började med en spelning i Farsta, var ganska mysigt faktiskt. Trevligt folk i alla fall! Efter spelningen drog vi vidare in mot stan där det blev pubhäng. Sedan begav jag mig vidare till Hellströms där jag mötte upp några andra människor. Kvällen med dom var även lyckad, blev cigarrökning, Harakiri korv ätning och mera pubhäng. Blev även övernattning i stan!
 
Idag har jag stressat hem för att sedan dra på 60 års kalas, för att därefter åka tillbaka in till stan för att se bio Texas chainsaw 3D (inte världens bästa film men den hade riktigt gryma scener i alla fall!). Efter bion drog jag till en kompis ett tag och sedan hem igen!
 
Denna helg, dessa två dagar har inte varit som planerade men ändå riktigt värda! Jag har även fått beskåda riktig och falsk kärlek, märkt vilka man kan lita på och även träffat nya underbara människor...Funkar för mig!
Nu ska jag äta upp min frukt och sedan gå och sova, puss.