Jag Saknar dig


Såg Jag saknar dig igår, en helt otrolig film som handlar om Tina och Cilla, två enäggstvillingar. De två systrarna är helt olika från varandra, Tina går på fester och dejtar killar medan Cilla ägnar sin tid åt teater. En morgon när de båda flickorna springer till skolbussen blir Cilla plötsligt påkörd och dödad. Tinas liv tar plötsligt en dramatisk vändning och hennes liv vänds upp och ner. Nu börjar en kamp med både hennes och hennes systers önskningar och drömmar!

filmen var verkligen värd att se och hade väldigt starka scener. Man kan tänka sig hur svårt det är att förlora någon man älskar och samtidigt förlora halva sig själv! 
Den delen som alltid fanns vid ens sida och klargjorde att du är du, och jag är jag, Vi är två helt skilda individer!
Jag gillade verkligen denna film starkt!


Körkort!


I torsdags drog jag på till Sthlm för att skriva kunskapsprovet. Fy fan va nervös jag var när jag kom in i salen och satte mig framför datorn för att börja skriva!

Känslan jag hade när jag skulle trycka på knappen för at provet skulle rättas var nära döden känsla, ville verkligen inte göra om det igen! Sedan så såg jag med stora gröna bokstäver "GODKÄND", snacka om att jag var glad! Försökte lura André med en ledsen minn när jag kom ut ifrån rummet, men jag kunde inte hålla glädjen inne. Så nu har jag iaf körkort, aldrig mer behöva plugga till provet och aldrig behöva ha den där fula gröna skylten med "Övningskör" bak på bilen, SKÖNT!

Strip Me


A thousand little wars I have to choose between


Drar upp till Sthlm nu för att möta älskling som kommer idag <3 har längtat efter honom så mycket! Sedan blir det kanske att gå runt där ett tag om vi orkar. Det blir även att plugga teori idag, kanske inte lika kul tyvärr.

Men ikväll blir det antingen utgång eller myskväll med film, lutar just nu mest till utgång, men vi får se!


The Vampire Diaries Season 3


Såg just det första avsnittet på säsong 3 av The Vampire Diaries, "The Birthday". Alltså säger bara sånt jävla bra avsnitt, och nu vill jag bara ha mer och är tvungen att vänta en hel jävla vecka till det! Kommer fan bli galen! Men det var en riktigt bra säsongs start på en riktigt bra serie i alla fall!

The Vampire Diaries - Season 3 Episode 1 - The Birthday

Work it!


Kom precis upp ifrån träningen, älskar verkligen känslan att ha gymmat i 1 timme! Först 30 min. Springande/powerwalk på springbandet, sedan resten av tiden kör man ben, lår, rumpa och mage. Mmmmm! Nej nu ska man hoppa in i duschen sedan lägga sig och titta på tv tror jag.

I heard that your dreams came true.


Underbara dag! Hade namnsdag idag, grattis på mig! Gick upp jätte tidigt, drog till körskolan för att köra upp. Och det gick skita BRA! Så nu är det bara att göra kunskapsprovet sedan är körkortet klart, jag längtar såååå!

Igår så stressade jag runt hela dagen. Först var det körskolan, sista övningslektionen, sedan efter det drog jag till arbetsförmedlingen på något möte som var helt i onödan, efter det drog jag till banken. När allt det var klart tog jag bussen till Ida för att färga hennes hår, det blev super snyggt btw. Efter att ha varit där drog jag hem lite snabbt, kastade i mig lite food och sedan drog jag iväg till nästa tjej, Rebecca. Där fick jag lära mig att göra knäckebröd och sedan blev det massor av flum. Ungefär kl. 20.00 drog jag och övningskörde med min mami, sedan var jag hemma vid 9! Usch vad jag var trött efter den dagen! Men nu är jag lycklig, Haha!


Dagens låt : Adele - Someone like You

I like the smell of rain
Regnat idag och äntligen börjar det gå åt rätt håll. Vill verkligen ha höst nu! saknar de mörka kvällarna med massor med ljus och filtar. Vill börja handla höstkläder, halsdukar och mössor.

Jobbat två dagar i rad nu, kört idag och kör imorgon. Det börjar närma sig till körkortet nu och med det närmar det sig att flytta upp till den lilla mysiga staden Falun!

Batman LiveGlad tjej som får gå på Batman Live den 29 oktober! Bokade biljetter idag och det kommer nog bli riktigt grymt det!

fredag mellan 22.00-02.00
Lördagen med var awesome, underbart gryma människor och bara en underbar dag/kväll! Firade även då 2 år och 8 månader med älskling, fan vad jag älskar honom så
Så imorgon och onsdagen blir mer jobb, mer övningskörning och ganska så mycket plugg, Suger ganska hårt!

I will love you until the end of time


Idag drog jag upp till Gillinge för att köra halkbana, det var grymt kul. Vi fick bland annat känna på hur det känns att ha voltat upp och ner med en bil, krock i 7 km/h (och det låter inte mycket, men det kändes, tro mig!). Sedan fick vi såklart tvärbromsa på både torrt och halt väglag. Rolig dag var det i alla fall!

Bilderna är i från Alexs och Frejas avskedsfest i lördags, dom åkte nämligen till Australien idag och de kommer vara borta i ett år. Känns så sjuk konstigt och jobbigt att de åkte, kommer verkligen sakna dom! Hoppas att det går snabbt nu så att de kommer hem snabbt. Puss på er båda, ni är verkligen älskade och saknade <3

Älskling kom idag något jag inte visste, men jag är glad för det eftersom att jag har saknat honom så! Imorgon firar vi nämligen 2 år och 8 månader tillsammans, och älskar honom lika mycket om inte ännu mer nu! I will love you until the end of time!