Midsummer

Jag hoppas att alla får en underbar midsommar! Nu ska jag sticka och grilla med en massa sköna människor och imorgon beger jag mig till Stockholm.
 
Puss!

cruiser board

Det är fan livet att vara ute och glida på brädan på kvällen, en sån underbar känsla! Och sedan älskar jag mina nya skor också, haha.
 
Sista arbetsdagen idag då, så nu har jag semester. Började dock nästan gråta när jag skulle gå idag eftersom att det var sista dagen på det stället jag var på. Men nu ser jag fram emot nästa vecka då det är Bråvalla, peppar satan just nu!
 

a beautiful white flower

Idag har det varit riktigt varmt och soligt ute! Jag möte upp Freja på stan, det var verkligen sjukt roligt att träffa henne igen. Vi gick runt lite på stan och efter det satt vi och fikade och pratade om framtiden och plugg. Längtar fan lite till att börja plugga igen! 
Kom i alla fall hem med ett par skor och en bodybutter, passionfrukt <3

Har även hunnit att köra ett gympass idag också, kändes skönt att få springa lite. Imorgon blir det jobb samt gym, och så kommer mina dagar se ut fram till midsommar, ganska tråkigt men vad ska man göra? 

No one can stop us tonight

Några bilder från igår. Hade en grym kväll med massor av underbara vänner! Var på en kompis brorsas studentmottagning och det var superkul. Vi dansade och fulade oss totalt, tror fan att vi hade det roligare än studenterna själva! Kom väl hem någon gång runt 3 imorse.
 
Idag blir det chilldag med lite lite träning på det också! Måste väl städa lägenheten också för det är kaos, haha! Då var det bara 10 dagar kvar tills jag drar till Norrköping och Bråvalla, tiden går verkligen sjukt fort när man har det så kul som jag har just nu, awesome!

Glossybox - Magical beauty

1. Wen, Cleansing Conditioner - Ett nytt hårvårdssystem som ersätter schampoo, balsam, inplackningar och styling - allt i ett! Med WEN rengör du ditt hår utan att avlägsna dess naturliga oljor, styrka och glans.

2. DR. Bronner's magic soaps
- Ekologisk & Fair Trade-märkt. Med kokosnöts-, oliv-, jojoba-, och hampaolja samt essentiella oljor.

3. Puma, Sync Deospray + EdT
- Exotisk och fruktig soft som är en riktig energikick!

4. Color Club, Nailpolish
- De trendigaste färgerna och som har de perfektaste sommarnyanserna.

5. Hawaiian Tropic, sun lotion
- Filter mot UVA och UVB samt de mer djupgående infraröda strålarna. Innehåller även vårdande botaniska extrakt.
 

Change is not always bad

Mitt liv har varit under en stor förändring i en längre period nu, vilken har varit som en berg- och dalbana med sina upp och nedgångar. Jag har både förlorat och vunnit ny vänskap, även blivit tajtare med några av mina vänner. "Nya" intressen och händelser har uppkommit och jag har blivit kär.
Jag saknar vänner som jag inte har kunnat träffa på månader, och detta beror på det ständiga kaoset som funnits i mitt liv...Men det känns som att det börjar gå bättre nu vilket får mig att känna mig lugnare.
 
Som sagt mycket har förändrats och kommer förändras i mitt liv de kommande månaderna, men jag hoppas verkligen att i slutändan kommer allt falla på plats. Jag hoppas och tror även att den här sommaren kommer bli något att minnas. 
 

Damn, you're so good

Blev middag med Dré denna kväll. Kändes verkligen awesome efter en lång arbetsdag. Har varit jätte varmt idag och då fick jag väldens festival längtan, åh nu är det bara 22 dagar kvar till Bråvalla. Är så jävla pepp så att jag inte vet vart jag ska ta vägen!
 
Imorgon ska jag upp tidigt och dra och köra ett gympass eller två, sedan bär det av till Borås igen! Något som bestämdes för cirka 10 min sedan, HAHA! Men alltså satan vad jag saknar att vara där nere, och sedan får jag vara med Marcus också, hihi glad tjej! 
 
Nu blir det lite serier och sedan sova direkt.