Happy New year


Instagram

Follow: idawii

victoria secret fashion show 2012

Åh kommer aldrig bli besviken! Årets Victoria´s secret fashion show levererad igen. De artisterna som var med det här året var Rihanna, Justin bieber och Bruno mars, och alla gjorde fantastiska framträdanden! 
 
Idag var jag i sthlm och krigade. Blev faktiskt en hel del saker. Lägger väl upp det lite senare. Ska strax träna lite och sedan blir det att kolla på film. 
Nyår närmar sig även, och jag är 80 % säker på vart jag ska vara och vad jag ska göra, känns okej faktiskt!

Portkod 1321

Fick ett tips från en kompis att kolla in denna dramaserien som heter Portkod 1321, och jag fastnade direkt, så jävla typiskt mig! Riktigt bra var den i alla fall och vad man kände igen sig från när man var yngre, haha. Fick även världens sommarlängtan, svensk sommar är fan underbar! Men tycker verkligen ni borde kolla in denna serien!

Merry Christmas


Life of Pi

I fredags var jag på premiären av Life of Pi med mina tjejkompisar. Jag visste inte vad jag förväntade mig av filmen, hade sett trailen och vad jag hade sett från den verkade filmen vara riktigt cool gjord. 
Men när filmen var slut ville jag bara ha mer! Historian var riktigt stark och fin. Och sedan hade filmen många vackra scener, och det är väldigt uppskattande tycker jag! 
 
Den var helt klart sevärd! Ett tips är att se den nu när man är långledig.

Miss you


Thank you!

Dessa saker fick jag igår av André. Tack så mycket för de fina sakerna, du är fan underbar du! Har överflödigt av body butter nu i alla fall, rena drömmen faktiskt!
 
Idag har jag inte gjort något dirket! Har städat lite, duschat riktigt länge, lyssnat på musik, dansat och sjungit, och kollat på otroligt många serier. Perfekt söndag helt enkelt.

Lilla julafton

Mys dag idag! André och jag bestämde oss för att ha lilla julafton idag på grund av att vi inte firar julafton tillsammans iår. Vi började med att gå upp till Plantaget och Ica maxi i världens snöstorm, men det var trevligt ändå! Vi handlade gran, pynt och allt till pepparkakshuset.

När vi kom hem pyntade vi den lilla granen som vi fick med oss hem, och efter det började vi bygga på vårt nya hem. Resultatet blev finfint tycker jag i alla fall!
 
Så snart blir det julklappsöppning och mys i soffan med massor med gott och film. Ett bra slut på den här kvällen!

Lucia

Hemma efter en lång arbetsdag! Hade världens mysigaste dag på jobbet idag i alla fall, var ju nämligen Lucia firande på förskolan och barnen var helt upp i varv för det. Vi sjöng massor med julsånger och barnen var utklädda till Lucia, tomtar, pepparkaksgubbar, snögubbar, och det fanns till och med en superman tomte med i vårat lilla Luciatåg. Efter blev det julfika och massor med prat med både föräldrar och barn. Är verkligen en glad tjej som fick gå med i ett Luciatåg igen!
 
Har även hunnit och handla lite julklappar också, och det är lika roligt varje gång. Är fakstiskt nästan roligare att handla julklappar än att få själv tycker jag! 
 
Imorgon är jag ledig, så får se vad jag ska hitta på...
 

Rule number one, is that you gotta have fun

Hej världens lugnaste helg, jag har inte saknat dig ett dugg!
Känner mig så jävla gammal just nu, går och lägger mig typ runt 00.00 för att det verkligen inte finns något att göra och går upp 09.00 och sedan sitter man bara och lyssnar på musik...
Många tänkar som snurrar runt när det är lugnt också, vilket jag inte gillar heller, dock skönt att jag vet exakt vad jag ska göra nu och hur jag ska göra det, heja Ida! 
 
Även denna kväll blir lugn, vet dock inte vad jag ska skriva...

how to be a heartbreaker


I'm dreaming of a white Christmas

Kom upp till Falun igår och har redan börjat tröttna...fast det kanske inte är så konstigt med tankte på att det är 20 minus grader här uppe just nu! Så det första jag gjorde var att gå och köpa en jacka för alldeles för mycket pengar, dock var det nog nödvändigt. 
Men man ska väl ändå inte klaga, det är vackert ute i alla fall, och sedan kanske det blir en riktigt vit jul iår och det uppskattas verkligen! 
 
Är även glad att det här helvetesåret snart är slut! Det har fan varit det sämsta året i hela mitt liv, och jag tror inte jag är ensam om att tycka att 2012 sög...
 
Kollade precis klart på Resident Evil: Retribution, den var väl bra. Tycker dock att de börjar spåra lite. Kommer väl hinna med två till filmer ikväll, måste liksom fördriva tiden på något sätt, sorgligt men sant. Puss hej!