No identity

Känslan av att känna sig tom är verkligen det värsta jag vet! Har kännt mig så i två dagar nu, går runt som en zombie och vill verkligen inte göra något annat än att sova, och när man ska sova kan man inte det!...Imorse när jag "vaknade" (sov typ 30 min. seriöst) visste jag varken vem jag var eller vad jag ville göra med mitt liv. Känns som att min identitet är helt borta, kunde inte ens lyssna på musik utan att må dåligt! Kan inte den här mardrömmen vara över snart, vill inget annat än att det ska vara bra igen bara. Vet inte direkt vad jag ska skriva mer, är så jävla tom så det gör ju det så jävla svårt. Peace!

This week

Äntligen måndag, ser det som en ny start. Känns så skönt att vara hemma igen och känns så underbart att nästan vara helt återställd från att inte kunna gå ut, äta eller andas ordentligt! Veckan kommer nog bli hur grym som helst i alla fall, hoppas även på bra väder också!

♥ Måndag - Träffa och fika med Ida!
♥ Tisdag - Umgås med lillebrorsan.
♥ Onsdag - Jobba!
♥ Torsdag - Jobba!
♥ Fredag - Dra till tatueraren, banken, skräddaren.
♥ Lördag - Spelning ( Know Your Exits! Tour) och maybe bby dra ut!
♥ Söndag - Vintagemässa, middag + bio med mina underbara tjejor!

Pain

Usch vad trött jag är. Kom hem runt 4 på natten efter att spenderat en väligt lång tid på akuten... Har lekt levande nåldyna i två dagar nu så att hela kroppen är helt öm, dock hittar dom inget så det är jävligt störande!
Jag har haft ont i halsen i 10 dagar nu och det har inte blivit bättre, och för 4 dagar sen fick jag jätte konstiga utslag över hela kroppen, och det vet dom inte heller vad det är! Alltså läkare i Sverige... Men igår sent på kvällen var vi tvungna att åka in till akuten för att jag varken kunde andas eller dricka något. Och det värsta är verkligen att de inte kan få fram vad det är! Så jag får ligga i sängen några dagar till då, kommer säkert bli en vecka till. Mmmm smärtstillande! <3

Reflection

Hej finisar!
Det är verkligen underbart höstväder idag och jag kan inte vara delaktig i det, känns inte så kul. Men ska försöka gå ut ett tag ändå så jag får lite frisk luft.
Idag blir det som sagt att ta det lugnt, är fortfarande sjuk och jag måste verkligen bli frisk till nästa vecka!
 
Åker till Sthlm nästa vecka på torsdagen (20 sep.) och kommer stanna kvar till den 30 septemper! Åh längtar verkligen så, har planerat in så mycket jag ska göra, blir bland annat på vintage mässa och bio med mina underbara vänner. Ska även försöka jobba lite när jag är i Sthlm, så det blir spännande. 

Want in my closet...

Halsband - Kandee / Skor - Jeffrey Campbell / BH - ebay / Jacka - Bikbok / Nagellack - Kandee / leggings - black milk clothing

Stud bra

Haha vilken jävla vecka! Vet inte vart jag ska börja, eller om jag ska skratta eller gråta? Men men whatever...
Kom hem från Sthlm i måndags, den helgen var helt underbar, fick träffa underbara människor som jag bara älskar mer än allt annat, klarar mig verkligen inte utan er! <3 Blev även en utgång, men räckte för mig, haha!
Var tänkt att jag skulle börja jobba på tisdagen igen men så blev det inte, ligger just nu med ont i halsen och hög feber, Hurra för mig! 
 
Har i alla fall skaffat en ny mobil (galaxy s3) som jag ligger och knappar med, fick även hem denna gorgeous bh för ett par dagar sen, så jag deppar inte precis. Helgen blir i alla fall lugn för min del, måste verkligen bli frisk nu!

The moment you break down crying

God morgon världen dags att vakna eller något sånt...
Igår var det fest, men jag deltog inte, anledningen till det är många. Dels att jag var trött, en annan var för att jag saknar mina vänner och min familj i sthlm så oerhört mycket, men sedan fanns det också en huvudanledning till att jag stannade hemma och det var för att vissa av personerna som deltog igår har både sårat och fått mig att känna mig så liten så många gånger så jag bestämde mig för att jag inte vill träffa dom på ett ganska långt tag.

Men det var inget att deppa för, jag hade det 100 gånger roligare hemma igår istället så mig kvittade det! 
Idag blir det träning, träning och mera träning iaf! Sedan ska jag även bara chilla och boka in flera tider till jobbet också. Pusshej!