Be there

Fint väder på en söndag betyder för mig att dra ut och powerwalka, så det tänkte jag göra nu! Har även suttit och kollat London resor hela morgonen, vill verkligen åka men den stora frågan är då med väl? Någon som känner att  den vill dra iväg med mig i slutet av november?

Nästa vecka blir det jobb, jobb och mera jobb. Ska även hinna med att träna, gå på möte, fixa naglarna och gå på halloween fest. Älskar verkligen när veckorna är fulla med aktiviteter, för jag hatar verkligen att sitta ner och inte göra något alls!

Purely couture and more

 

I Want...

Halsduk - Gina Tricot / Halsband - Urban outfitters / Skor - Jeffrey Campbell / Jeans - Carlings / Tröja - Gina Tricot / Skärp - Topshop / Mössa - Nelly / Nagellack - Nelly

Think think and powerwalk

Efter att ha lättat på hjärtat lite och fått många goda och väldigt användbara råd kändes det även läge att renas ur skallen lite också! Bestämde mig att ta en powerwalk, alltid lättast att tänka då med musik i öronen. Känns verkligen som att det har blivit lite klarare hur jag vill göra och vad jag måste göra. Ska även beställa biljett till
 
Parkway Drive som spelar på Debaser Medis den 21 november, så peppa för det!

Glenn Arthur Art

 

Another day

Idag har jag hunnit med mycket! Först två "möten", sedan sprang jag runt på stan ett tag. Köpte dessa saker + hårfärg och ett par svarta tumvantar (kändes ganska tråkigt att lägga upp dom). Efter att ha sprungit runt där en timme drog jag direkt och handlade mat. Fick konka hem på tre tunga matkassar också + det jag hade köpt på stan.

När jag kom hem började jag städa hela lägenheten och jag hann även diska. Har även sett på det nya Vampire Diaries avsnittet som släpptes igår, Lycklig tjej! 
Ska väl börja med maten om några minuter eller något sånt, nice med fredag btw, puss hej!

I will run back to you


I'll be okay...I hope

Åh är så arg, märkte nyss att jag har tappat all kondition som jag har byggt upp! Kanske inte så konstig med tanke på att jag har varit sjuk nästan en hel månad och plus innan det tränade jag inte som jag egentligen skulle...Men det är inte det ända jag har tappat, jag har även tappat så mycket mer under de senaste veckorna. Jag har tappat den mest viktigaste och värdefullaste delen av mitt liv, och jag vet inte om jag någonsin kommer få tillbaka de.

Jag har även tappat flera värdefulla människor i mitt liv, dels för att jag mår som jag mår och inte vill dra ner dom i min skit och sedan för att jag har gjort saker som jag inte är stolt över.
Känns verkligen som att jag har börjat på ruta ett igen, efter att ha haft det lyckligaste livet man kan tänka säg, till att inte ha någonting alls! Vill bara fixa allt på en och samma gång, men jag vet att det här kommer ta tid, långt tid. Just nu vet jag inte riktigt hur jag ska fixa allt heller.

Det värsta är nog även att jag stöter bort de personer som verkligen bryr sig om mig och vill hjälpa mig att få det bra igen! Känner att det ända jag kan göra nu är att skriva hur jag känner och sedan ta en dag i taget och hoppas på det bästa. Jag vill verkligen ha tillbaka allt det jag hade, att få vara lycklig igen.

I'll be okay just not today.