31 augusti 2012

Trött tjej! 
Började dagen med att dra och träna. Sedan blev det Plantaget för att köpa lite växter till lägenheten. Efter det drog vi och handlade.

Nu när killen är ute och festar till döds så sitter jag här och kollar tv och myser i soffan. Hade verkligen ingen lust att hänga på idag, var överhuvudtaget inte på det humöret! Skulle bara gått runt och varit irriterad på allt och alla, så kändes bäst att isolera mig ifrån omvärlden!

I Want...

 
Dessa saker vill jag ha! Börjar bli höst, och ett måste för mig då är Converse, en stor mysig halsduk och en skinnjacka (såklart fake). 
 
Klänning - Gina Tricot / Skinnjacka - Bikbok / Halsduk - Vero moda / Läpppenna - Make up store / Skor - Junkyard / Leggings - H&M / Töjningar - Body jewelry source

My dreams

Jag har många drömmar i mitt liv, vissa är mer realistiska än andra. Men att ha drömmar och mål i sitt liv är alltid bra, du kämpar mer och har alltid något att se fram emot, och det är underbart tycker jag!  Jag kommer ihåg när man var liten och man ville bli delfinskötare, brandman, eller förskolefröken. Nu när jag är 20 år och vet precis vad jag vill bli och vilken väg jag ska ta. 
 
Men de viktigaste drömmarna/målen i mitt liv just nu är:
 
♥ Backpacka i Asien.
 
♥ Ta dykarcertifikat.
 
♥ Volontärarbeta med sköldpaddor.
 
♥ Roadtrip Canada - USA.
 
♥ Arbeta med djur.

White awesome shoes

Det var dessa underbara skor som jag hämtade ut! Supersnygga!
Ska snart dra ut och springa ett tag, och sedan blir det vara att börja fixa sig när jag kommer hem. Idag blir det avskedsfest för en vän som åker till Australien i ett halv år, spännande för honom liksom.

Imorgon, lördag blir det att åka supertidigt till Sthlm så att jag hinner med allt jag ska göra, och på kvällen blir det att fira min kusin som fyller 20 år idag, grattis på henne! <3 
Blir dock inge drickande för min del, inte idag, inte imorgon och inte 10 dagar framåt för jag tog min efterlängtade smiley igår, men det gör inget!

The day

Haha god morgon!
Solen skiner och det är jätte varmt ute! Har precis ätit klart frukosten och kollat på det senaste avsnittet av Pretty little liars. Så nu ska jag hoppa in i duschen, fixa iordning mig och sedan springa ner på stan för att möta upp André som slutar jobba vid 17:00.

Se om jag får med mig något hem också, man vet aldrig! Ska även dra förbi Willys och hämta upp ett paket som har kommit till mig, spännande! Ska även idag gå ut och ta en springrunda, det är verkligen underbart, och speciellt när det är bra väder ute som idag.

Girls night

Drar snart iväg till min underbara vän Freja för att käka och snacka massor med skit. Får se om vi även drar ut, men är inte direkt sugen på att dricka idag, är typ aldrig sugen längre... 

Hon är nog den ända anledningen till att jag åker upp hit istället för att stanna i Sthlm en vecka till. Men drar nog ner till Sthlm igen den 18 augusti så det är inte så långt kvar! Får se hur länge jag stannar, 3 dagar? 1 vecka? Kanske till och med 2! 
Finns så många människor jag vill träffa just nu, många som jag saknar så otroligt mycket, men även nya människor. Även mycket som jag vill hinna att göra också, men men får se hur det blir. 

Puss och ha en underbar kväll för det ska jag ha! <3

Rose tattoo inspiration

Kommer förmodligen boka tatueringstid nästa gång jag besöker Sthlm, vet dock inte om rosen ska vara realistisk eller inte, vad tycker ni? Kör även på samma spår som mina andra tatueringar, alltså väldigt "girly", but I like it!