This is Halloween
Lördagen slutade med Halloween fest hemma hos Anna och sedan blev det utgång efter det. Var vampyr iår igen, men det gjorde mig inget direkt Haha!


The Eastpak Antidote Tour


Var på en grymt bra spelning igår! The Eastpak Antidote Tour. Banden som spelade var A day to remember, August burns red, The ghost inside och Living with lions. Såklart var A day to remember bäst! Blev både konfetti, ballonger och sedan en sångare i en stor boll som han sprang över publikhavet med! De andra banden var såklart också bra.

Nu sitter man i alla fall framför tvn i hopp att man ska kunna röra sig någon meter ifrån soffan, misstänker att jag kan ha brutit lilltån, så det är ikke nice tyvärr!

Pocahontas          

Arbetsdag ett av två avklarad! Känns så skönt att tjäna lite extra pengar just nu. På kvällen blev det en lång promenad med underbara Ida, känns så skönt att träffa henne!

Imorgon åker jag även till älskling, kommer bli underbart att komma bort ett tag och bara vara med honom, saknar honom så oerhört mycket och behöver verkligen honom nu!

Pocahontas ett igår och ikväll blir det tvåan! Har kommit in i någon Disney period, och jag gillar det mycket!


Lights will guide you home

aaaaaaanimated gif make

Mycket har hänt idag, både roliga och tråkiga, förutsägbara och oförutsägbara. Ikväll blir det Sthlm med underbara vänner, kommer nog bli lika underbart som vanligt!

12e oktober 2011Fy fan för dessa två dagar! Bara ligga i sängen och kolla på serier och filmer, börjar bli ganska tröttsamt! Idag blev det Trassel, How I meet your mother och sedan Insidious, får se om jag hinner med Skönheten och Odjuret också! Men imorgon ska jag röra mig utanför huset i alla fall, WOOOHOO för mig!

OMG, dör lite när jag ser sakerna ovanför! Vill bara ha nu! Får se om något inhandlas snart eftersom att jag får pengar imorgon! Lycklig tjej!

Fredag, Lördag, Söndag

Helgen har fan varit riktigt jävla underbar!

I fredags drog jag upp till Uppsala med min kompis Rebecca och hennes grymt schyssta friends, där blev det spelning, "Aldrig mer vinter". Spelningen var bättre än jag trott! bra band, bra folk och självklart bra umgänge! Bilderna är förövrigt bara några av alla gryma bilder som Rebecca tog under kvällen.

Efter spelningen tog vi tåget tillbaka till Sthlm sedan blev det nattkäk! Fredagen var helt enkelt grymt bra!

Lördagen kom älskling och sedan vart det en lugn utekväll med trevliga människor. Söndagen blev bara chilldag och sova för mig, sedan firade jag och älskling 2 år och 9 månader <3