Happy new year from Krabi!

Gott nytt år på er alla! Har haft en grym middag så nu ska man ut och göra Krabi osäkert. Älskar er mina kära vänner, 2013 var ett nice år så låt oss göra 2014 ännu bättre. Puss sålänge! <3
 

Snorkling

Igår var vi ute och snorklade vid Koh Tao och Koh Nang Yuan. Det var hur awesome som helst, dock var det sista stället bäst. Men det brukar vara så när man får snorkla från båten. 
Vi var ute från 07:00 till 17:00 så snacka om att man somnade direkt när man kom tillbaka till hotellet, haha!
 
Idag har vi bara chillat på stranden, för det är våran sista hela dag på Koh Samui. Imorgon beger vi oss till Krabi. Kommer bli kul att komma till ett nytt ställe, och förhoppningsvis hinner man dyka lite där också. Längtar så!
 
 

Juldagen

Sjukt bra julafton och sjukt bra dag på juldagen oxå! 
På julafton drog jag och min kille in till stan för att handla julklappar till varandra, haha lite konstigt att göra så eftersom att jag gillar det traditionella med julen och själva inslagningen av paketet och hela den delen men men idag firar man jö jul i Thailand så det finns väl vissa undantag! Köpte i alla fall en tröja till honom från Rip Curl och jag fick en nagelförlängning och ett urgulligt Hello Kitty gosedjur <3
 
På kvällen blev det "julmiddag" på stranden med live musik och uppträdande, hur mysigt som helst. Julen kunde nog inte bli bättre än så!
 
Idag blev det stranden med massor av läsning, så skönt att ligga och läsa och höra vågorna haha. Sedan blev det en god lunch på stranden och efter Thai massage. Denna juldag var epic, helt klart.
 

aquarium day

Idag var vi på ett akvarium, det var hur mysigt som helst och jag blev helt kär i Sköldpaddorna! Vi såg även på en sjölejon show och en papegoj och utter show...hur awesome som helst! 
Dagen var helt klart värd och nu blir det middag på stranden!

Random pix

 

Sickness and vacation

Tjoo allesammans!
Nu har jag varit i Thailand i 5 dagar och livet är awesome här nere, dock har det inte varit så awesome hela tiden. Jag blev sjuk samma dag som vi skulle åka, min hals började strula igen och på planet så fick jag jätte hög feber. Så det har varit väldigt kämpigt där ett tag, men fick antibiotiska ganska fort så nu känner det bra och jag hoppas att det håller sig så. 
 
Jag och min kille har som sagt det jätte bra här nere och om 2 dagar är det julafton det är helt sjukt, första gången som jag inte firar julafton med min familj och släkt. Det känns väldigt konstigt, men bra ändå!