Instaphoto's

Då var det helg igen och jag är i Sthlm och kommer vara här i ungefär 3 veckor till. Se vad man ska hitta på idag då, tänkte i alla fall dra och sola ett tag eftersom att det är så fint väder, och sedan blir det nog att träffa en kompis på kvällen. En väldigt lugn helg helt enkelt, men jag går fortfarande på mediciner så det är nog bäst så ändå!
Imorgon kommer Marcus hit, längtar som fan. Han är här i en vecka, kommer bli helt underbar! <3
 
Vill förövrigt tillbaka till Bråvalla, haha fattar på ett sett inte varför (pga all lera), men det var fan awesome med massor av gryma människor och all grym musik!
 

Sickness

Åh min vanliga otur att bli assjuk när allt är som bäst och när jag verkligen inte får bli sjuk! Och som vanligt är det min hals som strular satan, ska fan ta ut halsmandlarna själv...
På lördag ska jag försöka ta mig till Sthlm och sedan ska jag vara där i 1 månads tid medan hela familjen är i Usa och hälsar på släkten, haha roligt liv man har, nej men jag ville vara hemma, och någon måste passa huset så.
 
Förra onsdagen kom Marcus upp till Falun och hälsade på, fan va jag hade saknat honom! Det var jätte mysigt och det var även roligt att han fick se hur jag bor samt träffa alla gryma vänner som jag har här uppe haha. Ska förmodligen till honom nästa onsdag och sedan kör vi en liten roadtrip till Sthlm på söndagen så det kommer bli awesome! 
Juste vi firade fan 1 månad i tisdags (9 juli), tiden går jö fan jätte fort när man har det roligt! Älskar honom mer och mer för varje dag som går <3
 
 

Glossybox - Don´t let anyone even dull your sparkle

1. Sebastian Professional, Volupt spary - Ta ditt hår till nya höjder och skapa spektakulär, långvarig volym samtidigt som mjukheten bevaras.

2. Figs & Rouge, Lip Balm
- Miljövänlig och 100% ekologiskt lätt färgat läppbalsam som återfuktar och ger näring. 

3. Emite make up, Eye lash curler
- Fantastisk ögonfransböjare. 

4. China glaze, Nail lacquer
- Glittrande muli-chromatic nagellack med ett fantastiskt täckande resultat och en hållbar formula.

5. Elizabeth Arden, Cream skin protectant
- Kultförklarande mirakelcreame som blivit en klassiker. Lugnar, återfuktar och vårdar torr hud. 
 
 

Bråvalla 26-29 juni

Oj oj oj vad trött och sliten OCH lerig var man efter Bråvalla festivalen, tror fan inte att jag har sovit såhär mycket någonsin!
Veckan har varit grym även fast det har regnat i stort sett varje dag, men va fan kul hade man i all lera, haha! Campade med riktigt awesome människor, sjukt roliga och trevliga var dom. Grymma band och DJ's såg jag också och massor med festande tills solen gått upp blev det. 
 
Festivalen hade många brister men det är första året så nästa år kan bara bli bättre! I helhet hade jag en bra festivalupplevelse tillsammans med underbara männiksor så puss på er och jag hoppas att vi ses snart igen! <3