20e juli 2011


Tänker nog beställa dessa saker ifrån Topshop och Nelly när jag kommer hem ifrån Göteborg, kommer bli grymt snyggt till hösten!

Idag har jag bara chillat, tittat på serier och lite sånt. Ikväll blir det nog utgång med folket uppe i Falun, nice nice!

The Edge Of Glory


Finns inte så mycket att säga förutom att hon har lyckats igen!

18e juli 2011


Idag har jag varit nere på stan och shoppat loss lite, i slutändan blev det två par linnen, ett par svarta jeans, en svart kofta och en gul top. Sedan drog jag, älskling och Alex upp till OnOff som förövrigt gått i konkurs, där hittade jag en dataväska, och som jag har letat!

På kvällen blev det att färga håret och titta på Systrar i Jeans 2, sjukt skönt att bara ta det lugnt en kväll. På lördag blir det Göteborg, åhhh vad jag längtar!

23:59, Harry Potter and the deathly hallows part 2

IKväll ska  jag och älskling på prämiären till den sista Harry Potter filmen, Harry Potter and the deathly hallows part 2. Har längtat så och blev super glad när jag fick veta att vi hann fixa biljetter, kommer bli en awesome kväll!

Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday...

aaaaaaaaaa
Veckan har hittills varit helt underbar. fint väder och massor med händelser! I måndags drog jag och älskling ut på dagen för att fiska, det var mys och såklart släppte vi tillbaka alla fiskar vi fick. Sedan på kvällen gick vi ut och åt på Pitcher´s och sedan blev det Hangover 2, den var verkligen bättre än jag trott!

Tisdagen drog vi och badade med några vänner, sjukt nice var det eftersom att det var så varmt!

På onsdagen bestämde jag och älskling för att åka till Borlänge för att köpa en kortare stav till mitt öra på Crossroad Tattoo, där passade jag även på att tatuera mig, älskar att göra saker helt spontant och bild kommer såklart upp sen. På eftermiddagen drog jag älskling och Alex och fiskade.

Och idag har jag för det mesta chillat, handlat och på kvällen försökte jag bada men dock gick det inte så bra. Imorgon bär det av till Sälen och kommer hem på Söndag morgon igen, kommer bli underbart!

Peace, Love, Sex and Parties!