Glossybox - Functional Beauty

1. Burt's been - Nagelbandskräm som förstärker och återfuktar.
2. Percy & Reed - Spray som ger en fantastisk stadga.
3. Grazette of Sweden - Olja som ger näring. Silikonfri som är baserad på argan-, hjortonfrö-, och jojobaolja. Håret blir friskt, mjukt och glansigt.
4. Elite Models - Vattenfast och extremt hållbar, intensiv kajalpenna som innehåller lugnande ämnen såsom sheasmör och vitamin E.
5. Oliva by CCS - Rengörningsservetter som innehåller ekologisk, mjukgörande olivolja och olivlövsextrakt. 

Epic

Precis hemkommen från ett grymt tränningspass som varade i 90 minuter, så nu är jag ganska slut! Första 50 minuterna körde jag med en personlig tränare, det var både roligt och väldigt nyttigt tyckte jag. Jag lärde mig nya tekniker som jag ska börja köra med och sedan var han jätte duktig!
Resterande tid så körde jag mage, sida, rumpa och lår, och sedan stretching i 10 minuter. 
Snacka om att man är glad efter ett sådant pass, haha!
 
Imorgon bär det av till Sthlm, åh längtar så efter alla vänner! Har redan hela helgen planerad så det kommer nog bli värt!

Ego

Kom precis hem från en lugn och skön kväll med middag och bio, och det var så värt det! Först var vi på Olearys, maten var riktigt god och sällskapet vara bäst. Sedan blev det bio, och filmen hette Ego.
 
Den handlar om en Stureplanskille som tror att han har allt och där utseende, festande och hans enorma ego är det viktigaste för honom. Och när allt går som bäst råkar han ut för en olycka och förlorar synen. Han tvingas omvärdera sitt liv för att finna det som ligger bortom ytligheten och inse vad som verkligen betyder något.
Filmen i säg var verkligen en typisk svensk ungdomsfilm, men jag gillade den, och den var faktiskt roligt, men den hade även sina starka scener också.
 
Förövrigt har dagen varit riktigt lugn, har i stort sätt suttit hemma och kollat serier och lyssnat på musik. Och även morgondagen blir lugn med träning och allmänt chill.
 

Monday

Det är måndag och en ny vecka har börjat. Och veckan kommer bli relativt lugn I guess... Mycket jobb, och sedan ska jag eventuellt träna och pierca mig. Hoppas att jag kan ta om min efterlängtade smiley nu!
 
Är förövrigt fortfarande riktigt trött efter helgen, skulle nog behöva sova en hel dag för att ta igen all sömn, haha! 

We are the fire burning in the wild

Igår vart ännu en grym kväll som man verkligen vill minnas! Mina finisar kom upp till Falun så det var underbart det också!

Först började kvällen med middag hos Alex med god mat och finfint sällskap, efter det gick vi ut ett tag. Men efterfesten hemma var grym! Blev kortspel, tedrickande och massor med prat och mys, helt underbart! Fan jag har nog världens bästa kompisar! <3
 
Ikväll blir det i alla fall att beställa hem och sedan får vi se om det blir utgång eller hemmamys. Men vad som än händer kommer det nog bli en lugn kväll!

Their words tattooed in my veins

Örhängen - Topshop / Jacka - Ginatricot / Ryggsäck - Urban outfitters / Skor - bubbleroom / Solglasögon - Topshop / Skjorta - Weekday / Leggings - Black milk clothing

i am not a robot

Sitter och myser i soffan och dricker ett te som jag köpte nyss från indiska som heter Green Mango, hur gott som helst!

Helgen var bra den. I fredags gymmade jag på dagen, och efter det åkte jag och Jenna in till stan för att kolla lite i affärer och så. Köpte ett halsband, massor med örhängen och ett sjukt snyggt linne med djup rygg (love it!). Sedan mötte vi upp Anna för att gå och kvällsfika på Café 60. Där satt vi i alla fall i över 3 timmar och snackade och sommarens alla planer, åhh längtar så! Hemresan blev nice den med, allsång och glassköp, underbart!

Aries

Har läst en del om mitt stjärntecken idag, något som jag tycker är väldigt intressant. Brukar jämt lästa om det när jag stöter på horoskopet i tidningar och liknande. Mitt stjärntecken är Aries (vädur). Är även väldigt fascinerad över hur de kan påverka oss och vår vardag. 
 
I varje eldtecken blir solen stark och klart märkbar. Det är dock inte så uppenbart som man kunde tro. Vädurar har en djupare botten. Den iver, stolthet och kamplust som i Väduren borde vara tydlig, har sällan en så uppenbar form. Man måste komma ihåg att Vädurens motto är "jag är", vilket pekar mot dess främsta kännetecken: stoltheten.
 
Har förövrigt tränat lite idag, sedan har jag kollat på massor med Disney filmer. Åh verkligen nostalgi att kolla på Disney. Blev bland annat Ringaren i notre dame, Lilla sjöjungfrun och Hercules. Har även lekt och byggt en hinderbana till mina marsvin idag, och vilken fart dom får när man släpper ut dom på golvet, alltid lika kul att se på!

working out

Kom precis från gymmet, idag koncentrerade jag mig på kondition. 1 timme springning/powerwalk och efter det blev det 300 situps och lite ben. Slutade allt med 10 min. stretching. Alltid lika skönt efteråt!
 
 

The Weekend

Trött som stryk! Har legat och degat hela dagen, kollat på massor med youtubeklipp och lyssnat på musik. Ikväll blir det raka vägen till gymmet, kommer bli awesome.
Fredagen blev lugn, Var dock inne i stan för att klippa mig (behövdes verkligen), sedan var jag på banken och efter det fikade jag med underbara människor.
I lördags var jag ute med Anna och Jenna, en riktigt lyckad kväll faktiskt. Först drog vi till Hellströms där vi satt och snackade massor med skit och efter det blev det Ace där det alltid är drag! Stötte även på lite vänner där också. Blev väldigt mycket dansande och väldigt mycket med drickande!

Corpse bride

- I was a bride. My dreams were taken from me. But now - now I've stolen them from someone else. I love you, Victor, but you are not mine.

Cause I'm alive

Tillbaka i Sthlm efter tre underbara dagar i Falun med grymt sköna människor! Skulle egentligen åkt hem igår men mådde som jag mådde så vi bestämde oss för att stanna en dag längre, och det kändes riktigt bra.
Som sagt mitt nyår var helt underbart, tröttnar inte på att säga det och tröttnar verkligen inte att kolla på alla galna bilder där ifrån!
Dagarna efter nyår blev det soffhäng med vänner och massor med film och gott, perfekt var det i alla fall. Vi hann även smida lite planer till sommaren, nice det!
 
Under veckan ska jag klippa mig, träna, träffa lite vänner och kanske gå ut om jag orkar. Blir nog bra det!
 

We are gonna light up the darkest nights

Då var det 2013 då, och vi har klarat oss från jordens undergång också, nice!

Igår var det en riktigt grym kväll. Först middag hos en vän, helt underbart var det, och riktigt god mat med fantastiskt sällskap. Sedan runt 22:00 kom resten. Dans, kärlek, glädje, nyfunnen vänskap och lite förmycket dricka fick inleda 2013, helt okej tycker jag i alla fall! Hade en grym kväll och vill även tacka familjen som höll i hela festen och som bjöd in oss! <3