Rio de Janeiro

Ett av många ställen som jag vill besöka någon gång under mitt liv är Rio de Janeiro. Verkar vara en helt fantastisk stad! Att se lite nya saker är aldrig fel.
 
Idag har jag bara chillat. Åkte ifrån Sthlm igår upp till Falun så kändes rätt att bara ta det lugnt idag och försöka landa och smälta allt! Saknar dock alla underbara människor i huvudstaden, det är jö som sagt ganska dött här uppe, men åker ner igen nästa torsdag igen och stannar nog då till måndagen. Längtar så!

party princess

Kuvertväska - Scorett / Ringar - Kandee / Skor - Jeffrey Campbell / Linne - Gina Tricot / BH - Ebay / Kjol - Bikbok / Nagellack - Kandee

Tack för inspirationen bby <3

We are the people, we rule the world!

Underbar kväll igår! Började på Hellströms med Anna och Jenna. Blev mycket skratt, kärlek och planering för framtiden. Sedan drog vi vidare till Ace. Där träffade jag på fler vänner, både gamla och nya, mycket trevligt var det! Dansade så mycket så jag nästan ville lägga mig på dansgolvet tillslut...Haha! Denna kväll är verkligen värd en repris iaf, love you guys!

The Twilight Saga: Breaking dawn - part 2

Var ju som sagt och såg The Twilight Saga: Breaking dawn - part 2 ikväll. Den var grymt bra, och riktigt snygg gjord! Hatar alla som klagar på att den är för våldsam, vad förväntar man sig liksom när det är ett gäng vampyrer som ska fajtas mot varandra?!?
 
Jag som har läst boken tyckte dock att det var många missar och såklart saker som jag tyckte var viktiga var inte med, men vad ska man förvänta sig när filmen bara är drygt 2 timmar? Sedan i slutet, WTF!?! jag ville bara döda! Men jag älskade det, haha. En värd film att se helt enkelt.

Before you my life was like a moonless night

Hej hej! Drar snart iväg till Heron city med min mami för att kolla på Twilight Saga: Breaking dawn - part 2, som jag har längtat! Kommer dock säkert vara många skrikande små brudar där, ska försöka att inte bli meddragen men kan inte lova nått!

Idag har det varit en lugn dag. Vaknade sent, kollade därefter på det nya avsnittet av både Vampire Diaries och Grey's anatomy och åt en lång frukost. Sedan har det inte hänt så mycket mer!
 
Imorgon blir det Sthlm på dagen och sedan Sthlm på kvällen, pepp för det!

You are wonderful

Är ovanligt glad ikväll, vet inte varför men är det bara! Och det känns verkligen skönt eftersom att det är första gången på riktigt länge jag känner den känslan.
Har även träffat mina två fantastiska vänner Anna och Jenna idag. Vi pratade verkligen om allt och jag märkte verkligen hur mycket jag har saknat dom! <3
 
Idag var det vilodag med träningen, men imorgon kör vi igen! Min kropp mår mycket bättre nu när jag har satt igång med träningen ordentligt igen, så pepp, pepp, pepp! 
Förövrigt är hela veckan för mig helt fullbokad och även det är riktigt skönt, hatar verkligen rastlösa dagar! Så det är helt enkelt en skön dag idag!

Hälsomässan

Söndag och hälsomässan med finfina Anna! Blev verkligen en underbar dag med massor med inspiration och motivation till träningen. Köpte dessa saker på mässan, tarot kort + en bok, Mullbär, tranbär och gojibär (som är mycket nyttigt och super gott att ha i yogurt), två st mineralpuder. Sedan fick vi något olja för kroppen.
Ska även in på bodystore och handla massor med saker när lönen kommer!
 
Imorgon blir det chilldag med träning och städning för min del, kan ju diskuteras om det är så roligt...

Todays p-walk

Äntligen hemma! Fy vad det blåser ute då, men det var verkligen riktigt skönt att vara ute ett tag och sedan känner man sig så glad och duktig när man kommer hem. Nu tänkte jag vila lite och sedan ikväll blir det gymmet.

Run for your life

God morgon, eller god förmiddag?
Vaknade nyss, men det kanske inte är så konstigt eftersom att jag kollade på valvakan inatt. Dock hann jag somna innan allt var klart, men jag har inte direkt missat vem som vann!

Ska strax ut och springa i det fina vädret, känns verkligen som att jag behöver det, lätta på alla tankar som snurrar i mitt huvud konstant. Och imorgon ska jag in till stan för att fika och ta igen allt jag har missat här i Sthlm med min finfina vän Anna, även det kommer bli grymt!

Hot pink

BH - Nelly / Trosor - Victoria's secret / Rosa ljus - Lagerhaus / Kuddar - Victoria's secret / Handkräm - Kicks / parfym - Victoria's secret / Morgonrock - Gina tricot / Body butter - Kicks 

Victoria´s secret

God morgon! Har ätit en mysig frukost nu på morgonen och tittat på både The walking dead och How I meet your mother. Jag har även hunnit att gosa med mina tre små söta grisar, de ligger helt utslagna nu och sover i sin bur. Tycker verkligen att dom ska sova på natten och inte springa runt så mycket! Men men de är ju trots allt nattdjur och helt underbara!

Snart blir det gymmet, ska testa på lite nya övningar som ska vara grymt bra. Fått inspiration till dessa övningar från Victoria´s secret så det kommer nog bli nice. 

Halloweenparty 2012


Happy Halloween!


Mitch Lucker

You will be missed.