Happy new year

make a gif

Gott Nytt år allihopa! har fixat klart mig och nu väntar jag på att min kära vän Jenna och hennes kompis Lisa ska komma till mig för att äta middag, sedan kommer vi dra vidare till Anna där festen fortsätter. Kommer bli så jävla grym kväll!

Hoppas alla där ute får en underbar nyårsafton!

Victoria´s Secret fashion show 2011


Juldagen!

Dessa snyggingar fick jag av min underbara pojkvän igår! Alltså jag tror fan att jag har världens bästa pojkvän alltså, är så glad!

Julafton var super mysigt, dock fanns det inte någon snö men det funkade andå. Jag fick även en locktång, The vampire diaries box 2, pengar, hörlurar, inredningsprylar, och såklart massor med choklad.
Tror nästan att jag ska gå och sova snart, är verkligen jätte trött! Vi hade gäster fram till ungefär 00.00 igår så man fick jö inte och la sig förrän vid 02.00.

16 december 2011

Åker tillbaka till Sthlm idag, suger som fan! Kommer sakna älskling som fan, kommer inte träffa honom förrän den 23 december och det är länge för oss att vara utan varandra!

Så nu är det fredag och det är 8 dagar kvar till julafton och 15 dagar kvar tills nyår! Vetefan vad man ska göra på nyår och börjar få lite panik över det!

Men nu ska jag gå och fixa iordning mig och packa klart sen måste jag dra!

6 december 2011

Nu är jag i falun igen! Har varit här sen i söndags och planerar att vara här till den 16 december.
Idag har jag och älskling i alla fall bakat lussebullat och mysigt, fett nice att bara ta det lugnt en dag.

I Wish...