Peace and love


Torsdag idag, igår såg man Jimmy eat World och Kings of Leon och det var grymt! Idag blir det All time low, 30 seconds to mars, Deadmau5 + några till, kommer nog bli bra det oxå! Tyvärr är jag fortfarande sjuk så har inte sovit på campingen än men ska nog gör det ikväll hoppas jag. Det är iaf varmt och jätte fint väder så det är underbart, kanske lite för varmt men man ska inte klaga!
Lägger upp bilder på måndagen efter festivalen är slut, hej så länge!

Nikon coolpix p7000


Tredje gången gillt då da. Åkte och byte kameran jag hade till denna snygging, Nikon coolpix p7000! Kommer nog bli min nya bebis. Ska börja testa den imorgon så ger jag en rapport då!

Cause we find ourselves in the same old mess singing drunken lullabies.



Underbar dag igår, drog upp till Gröna lund med älskling och såg Flogging Molly och det var awesome! Älskade verkligen att det ösregnade innan dem började och så fort de började spela tittade solen fram och det skapades en regnbåge, haha!

Idag blir det bara en chill dag, ska typ övningsköra, städa och sedan kanske dra och byta min kamera och då blir det andra gången på rad, så jävla trött på det!
Bara 6 dagar kvar till Peace & Love det kommer bli grymt, längtar som fan!


Cross shorts



Idag är det fredag, ska snart upp till sthlm för att möta älskling sen blir nog bara att vara hemma och chilla, kanske titta på någon film och tjocka lite, kommer bli nice! Imorgon ska jag fira min kompis Jenna som fyller 19 år, det blir nog middag och sen utgång, längtar riktigt mycket eftersom att det var länge sen jag träffade allihopa!

Dessa coola shorts som jag har på mig idag köpte jag i London när jag var där för ungefär en månad sen, de är från urban outfitters and I love them!

Geeks, too cool for school.

 

Såg nyss denna underbara videon från Katy Perrys nya låt "Last friday night", så jävla grym!

Dagen har varit riktigt seg, vaknat, fixat saker och ting och idag började jag även med att skriva på mitt CV, ännu ett steg in i vuxen livet!

Who´s that girl



Nu har jag äntligen bestämt mig för att börja blogg, detta dels för att jag tog studenten för mindre än en vecka sedan.
Man ska väl antagligen skriva någon liten presentation i första inlägget så då gör jag det.

Jag heter Ida och tog just studenten som jag skrev innan. Jag älskar festivaler, musik, film, en viss typ av mode och såklart ska det hända saker hela tiden också. Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer nu. ENJOY!