Krabi


Thailands resan bokad, CHECK! Åh alltså gissa om man är en glad tjej nu!
Känns så jävla bra att få komma bort från vardagen lite, behövs verkligen nu... Men jag och killen drar alltså till Krabi i 2 veckor, från den 18 mars till den 2 april. Kommer även fira min födelsedag där nere så det kommer bli awesome!

Kommer typ bara snorkla varenda dag, det är nog det bästa jag vet!

Nattunderhållning - PewDiePie


Under flera dagar nu har jag underhållit mig med att kolla på den här snubben PewDiePie. Helt underbart, och har nog inte skrattat så mycket på länge!

Summer time

Till sommaren, ja tack! Tänker verkligen på festivaler och allt annat underbart som sommaren har att erbjuda när jag satte ihop denna "outfitt".

Festen igår var helgalen, massor med underbart folk, många mysiga och allvarliga samtalsämnen, "jag har aldrig", och såklart fick vi ännu en gång bevittna byxor på huvudet dansen! Underbar kväll som måste göras om inom en snarr framtid. Kom hem kl. 05:00 imorse och fick med mig massor med gryma bilder och en underbar film. Kanske kommer upp något senare, vem vet?

Idag blev det en chill dag/kväll, men god mat och nördande, älskar det! Mannens lägenhet blev verkligen förvandlat till nördarnas paradis...helt fantastiskt!

party people

Fest hemma hos Alex ikväll, fixat mig precis, och finfina Jenna kom precis! Nu peppar vi som fan!

Then something os worth to die for...

This is me for forever

God morgon eller man kanske ska säga god kväll istället...
Helt klart en galen kväll igår uppe i Falun, träffade mycket trevligt folk och hade det bara helt underbart!

Idag känns det dock som att man har blivit överkörd ett antal gånger, vem vet det kanske jag också ha blivit?
Ikväll blir det en lugnt kväll i alla fall, är ensam i lägenheten då min man har dragit ut med jobbet...igen, men jag lider inte som sagt! Blir att dega i sängen, kolla TV, läsa bok och tjocka i mig morötter, gurka, ananas och tranbär, alltså en kväll med höga förväntningar.

Just chillin’


Evanescence - My Heart Is Broken


Länge sedan jag hörde Evanecence, och nu har de äntligen släppt en ny låt! Måste verkligen säga att Amy Lee´s röst är helt fantastisk, och låten var okej den också!

REX PENDANT

Beställde detta snygga halsband idag från Drop dead. De börjar fan få lite snygga saker där igen, gillar starkt! Hoppas bara på att halsbandet kommer till nästa vecka. Jag beställde även en bikini top där ifrån, väldigt färgglad var den iaf, perfekt till sommaren!

Seg dag idag, bara legat och degat i sängen, men imorgon börjar träningen igen. Kommer fan bli skönt, känns som att det saknas något liksom, kanske lite tragiskt, men sant!

The only way to find true happiness...


Snow day