raspberry and red

Bodysuit and skirt from American apparel / Shoes from Jeffrey Campbell / Necklace from Drop dead

8 Maj 2012

Usch jag hatar verkligen min ångest jag har nu! Ska dra tillbaka till Stockholm idag, måste hämta mera kläder, pussa på mina marsvin, gymma stenhårt och jobba lite. Men sedan måste jag tillbaka till Falun igen senast på söndag för eventuellt jobb på måndag. Jag hatar att jag lever ett dubbelliv just nu.

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, Ska man kanske börja flytta upp sina saker, med marsvin och allt och sedan bara hoppas på att det kommer in massor med jobb när jag är här uppe, eller vad ska jag göra?!?!

Lite råd eller hjälp skulle vara hur underbart som helst nu, så hjälp snälla?

One summer dream

picasion

Fan va jag är dålig på att uppdatera just nu! Men men tar väl allt nytt oc h roligt som har hänt i mitt liv den senaste tiden nu.

I måndags var det jö valborg, Jenna kom upp till Falun, och det är alltid lika kul varje gång. Först så käkade vi med några underbara människor hemma hos oss, sedan så begav vi oss till Alex för att fortsätta valborgsfirandet där. Kvällen var riktigt lyckad, massor med trevliga och nya människor träffade man, mycket dricka, bra musik, rökmaskin, och massor med stunder av skratt. Ett lyckat valborg alltså!

Dagen efter, alltså tisdagen blev det grilling + pokerkväll med killgänget, riktigt trevligt var det. Resterande dagarna har varit i toppkass med de andra dagarna. Sol, vin och uteserveringshäng, kan nog inte bli mycket bättre än så.