VS and sickness

När jag var på Bangkoks flygplats så kunde jag inte låta bli ännu en gång! Både parfymen och body lotionen är i doften "Strawberries & champagne" och luktar fantastiskt gott och trosor kan man aldrig få för många av, haha! Jag inhandlade även ett passfodral fast på Arlanda. Love it.
 
Idag har jag tagit det lugnt, har blivit riktigt förkyld igen. Börjar tröttna på att vara sjuk hela tiden, har både svårt att jobba och träna. Men som tur är operationen bokad så om en månad är de förbannade halsmandlarna borta (vilket är det största problemet när jag är sjuk).
Jag har även betalat alla räkningar, anmält mig till högskoleprovet, städat rummet, kollat på nästan alla avsnitt av Criminal minds (säsong 9) och sedan råkade jag beställa en mössa också! :3 
 

Frozen

 
Kollade på Frozen på morgon och fy satan vad bra den var, helt kär blev jag! Varför kan inte vintern i verkligheten vara lika magisk och underbar som i den här filmen. Och musiken <3 
Rekommenderar den starkt för alla Disney älskare där ute!
 

Back in Sweden

När man har kollat på hur snön har fallit hela dagen så blir man bara trött, jag har vart i Sverige i 3 dagar nu och saknar redan tillbaka till Thailand! Vill inte vara i Sverige...Dessutom är jag så trött så jag inte direkt orkar göra något just nu (jetlag <3)
 
Sedan är det en väldigt stor omställning att sova ensam, och att inte vara med den personen som får en att känna sig hel. Att ha vart med honom i över 5 veckor var fantastiskt. Saknar honom så <3

Monkey love

Idag träffade vi aporna på stranden, de var tydligen väldigt nyfikna den här gången även fast vi inte hade något direkt att ge dom. Så de tog båda våra kortlekar istället. Det försökte även sno till sig min töjning och mina solglassögon haha! Hur gulliga som helst, vi satt vid dom runt 1 timme och bara kollade hur de höll på att leka, brottas, hoppa på varandra och utforska oss. 
 
Hur mysig dag som helst med solande och badande och såklart massor med apor!
 
 

Phi phi

I Fredags var vi ute och snorklade vid Phi phi Island. Denna gången var det mycket bättre än snorkelstället vid Koh Samui. Dagen var underbar, mysig stor båt (samma snorkel/dykarteam som förra gången jag var på Krabi, Scuba Addicts), fick se mina sköldpaddor <3 och det var bra väder.

Another island

Idag drog vi till en annan ö, Poda island. Kritvit sandstrand och klarblått vatten, paradis! Solande och badande och massor med kortspelande blev det. 
Hemresan var också hur mysig som helst, båten var så full så vi fick sitta längst fram vid nosen på longtail båten. Helt klart bästa båtresan hitills!
 
Ska vila ett tag och fixa mig sedan blir det gå ut och äta och boka snorkling. Yeay!
 
 

Railay beach

Älskar verkligen Railay beach och det känns perfekt att åka dit nu när det är minst 30+ och strålande sol varje dag!
Imorgon blir det en ny strand eller ö att åka till, spännande spännande. 
 

New years eve

Kvällen igår kommer vara väldigt svår att beskriva, men det var epic! Efter middagen drog vi ut och hamnade direkt på festgatan, shots, hinkar och röj blev det!
Vid 12 slaget drog vi till stranden för att se fyverkerierna. Haha det var som att stå mitt i rymden med alla rislyktor och fyverkerier på himlen, har aldrig varit med om något vackrare och mer magiskt än det. Efter det blev det ännu mer dans till live musik, och mys med vattenpipa och god öl. 
 
Den här kvällen avslutade 2013 på ett riktigt bra sätt, och nu välkomnar jag 2014 <3