Peace & Love day 1

Peace & Love dag 1 blev avklarad igår! Dock blev det inte så mycket bilder tagna igår på grund av kasst väder och en jävla förkylning som jag gick runt med igår, men jag hoppas på en mycket bättre dag idag!

Men dagen igår var ändå awesome! Jag blev medlem och djurfadder för djurensrätt. Jag skrev även på en namninsamling för att rädda Antarktis.
Såg på Rebecca & Fiona, Billy Idol, Melissa Horn, Turbonegro och Spoken world allstars. Så det blev ändå en lyckad dag!

Big miracle

Såg precis filmen Big miracle som är baserad på en riktig händelse som skedde 1988 i Alaska. Filmen handlade om räddningsförsöket på tre grå valar som är fast i en isvak. Filmen var otroligt stark och berörde mig verkligen! När man såg hur människor som vardagligen är fiender ansluter sig med varandra och tillsammans använder sin förmåga och kunskap för att hjälpa dessa tre valar var helt otroligt att se.

Det är verkligen så det ska vara, man ska verkligen kunna släppa allt för några minuter och göra något bra och som förändrar. jag anser att filmen är väldigt sevärd, och är en av de bästa filmerna jag sätt på väldigt länge!

Länkar:

Green Peace


Raspberry, pink and yellow

Blev lite vardagshandling idag efter jobbet. Kändes som att det behövdes! Tror även att jag håller på att bli sjuk, och det får inte hända eftersom att jag ska nog till peace & love både fredag och lördag. Längtar så!

På söndag åker jag och André nere till sthlm tills på onsdag. Ser verkligen fram emot det, det var verkligen länge sen jag träffade min familj och mina vänner som bor där nere. Ska även passa på att pussa på mina marsvin! Längtar tills de flyttar upp hit till oss.

.


MidSummer

Dress from Bikbok / Jeans jacket From H&M / Shoes from Jeffrey Campbell / Bag from Scorett

Hade en helt underbar midsommar, med grilling, krans bindning, lekar, mycket skratt och fantastiska männsikor! Drog väl hem runt klockan ett, men det kändes lagom för mig.
Tack till alla som var med och gjorde kvällen minnesvärd!

Numb


The vow

I vow to love you, and no matter what challenges might carry us apart, we will always find a way back to each other.

My brother

Grattis lillebror till studenten!
(8 juni 2012)

6 juni 2012

Är helt slut efter en sjukt intensiv vecka! Först har jag och min kille spacklat och slipat väggen, nu är det bara att måla den sedan är det klart. Kommer vara så skönt att få ordning igen efter två veckors kaos i vardagsrummet!
Sedan har jag jobbat jätte mycket, och även det har tagit på mina krafter enormt mycket.

Idag har jag mest bara chillat, kändes som att det verkligen behövdes! Sedan på kvällen drog jag och André ut och gick i typ två timmar (vi gjorde även det igår). Såklart passades det på att fiska lite.

Imorgon åker jag till Sthlm, ska klippa och färga mitt hår direkt när jag kommer dit!
Och sedan på fredag tar min lillebror studenten, blir nog även utgång på kvällen. Kommer bli underbart att träffa alla igen!

I'd always want to be there

Undrar verkligen vart sommaren tog vägen!?! För någon vecka sedan var det över 20+ och shorts väder, och idag har det bara varit 10+! Sedan hörde jag även att det regnade i Sthlm, tur att man inte var där för då hade man väl avlidit.

En riktigt chill dag har det varit idag i alla fall. Imorgon blir det upp tidigt för att gipsa, spackla och måla väg, låter som en underbar dag!

Juste! fick en fråga om jag kunde länka en länk vart jag hade köpt min super snygga kjol. Jag köpte den från american apparel.