Glossybox - The black box

1. Swedish Therapy Oli - Hårolja som skyddar och bevarar hårfärgen. Rik på omättade fettsyror som mjukgör, återfuktar och stärker.
2. Dream Cream - Lugnar och återfuktar huden på djupet.
3. Lip Enhancer illusion lip liner - Fixa det perfekta "plutet" och en illusion av fylligare läppar. Med Bivax, kakao- och sheasmör.
4. Dry shampoo - Ger håret en nytvättad känsla, perfekt för att fräscha upp håret mellan tvättar.
5. Cheek + lip tint rosy red - Få den perfekta illusionen av naturliga rosiga kinder samt ger en fin färg till läpparna som varar länge.
 

Happy me

 När våren börjar komma blir jag som gladast har jag märkt! Då känns det som att jag inte har några motgångar och bara saker att se fram emot, jag vaknar till och med frivilligt tidigt på morgonen! Åh vad jag är glad!
 
Idag blev det inget jobb för mig så jag passade på att gå ner på stan i det fina vädret, med solglasögon och allt! Att se hur snön smälter är hur underbart som helst.
På stan blev det fika med André och Alex och efter det drog vi upp och gymmade. Blev totalt 90 min. på gymmet idag så det kändes grymt bra.
 
Imorgon blir det en lång dag och den slutar i Sthlm!

sunday workout

En helt underbar söndag med sol och plusgrader! Var även och tränade i en och en halv timme. Först 30 crosstrainer och sedan 1 timme styrka + stretching på det. Vill verkligen ha vår nu så man kan börja ut och springa lite också! 
Nu blir det i alla fall fruktsallad, smoothie och tv mys.

A good day

Nu är jag helt slut på riktigt! Alltså det ända jag egentligen kan göra just nu är att stirra in i en vägg, men jag tänkte vara snäll och skriva ett snabbt inlägg om dagen och hur det ser ut ikväll (efter det ska jag stirra in i väggen ett tag till)...
Jag kom i alla fall precis från gymmet, hela två timmar blev det idag! Kroppen är helt slut men inombords känns det bra, och jag är riktigt nöjd! Så först blev det 1 timme på crosstrainern och sedan 50 min. styrka (mage, ben, armar, rumpa, lår och sidan av magen). Och till slut 10 min. stretching.
 
Ikväll blir det att ta det lugnt och kolla på gladiatorerna, kommer bli grymt skönt och känner verkligen för en lugn helg utan festande och allt det där som hänger med i just festande.

Fade into darkness

Två bilder från dagens photo shoot! Tycker att bilderna blev riktigt bra, men jag har ännu mer att redigera så det kommer väl ta två dagar till om inte mera...Kul var det i alla fall! Mina leggings kommer från The anti life och jag älskar dom verkligen, grymt snygga och hur sköna som helst!
 

Birthday party

Ska snart dra iväg på födelsedagsfirande hos en kompis som har fyllt 21! Kommer nog fett awesome. Förfest för två sker just nu i lägenheten med drickande, Rebecca & Fiona och andra funny things! Puss på er och hoppas kvällen fortsätter bra!

valentine's day

Torsdag och alla hjärtans dag...även första gången som jag faktiskt firar den här dagen på riktigt! Kom hem från jobbet och det första jag får är en bukett med blommor av den bästa, börjar skratta och le som en tok, sedan avslöjas det även att vi ska ut och äta. Åh rena lyxen! Kvällen var jätte lyckad och blev sjukt mätt i alla fall!
 
Nu blir det att mysa ner sig i soffan med skräckfilm och en stor skål med fruktsallad! Puss och hoppas att ni får en fortsatt mysig alla hjärtans dag/kväll! <3
 

You only live once


A funny bike

Haft en jätte mysig söndag, eller jag har rättare sagt haft en helt fantastisk helg tillsammans med mina underbara vänner! I fredags blev det utgång. Hellströms, Södra sällskapet och Ace, sjukt nice vara det i alla fall! Och i lördags blev det melodifestivalenmys hemma hos min kompis Anna.
 
Idag har det varit jätte fint väder ute så vi bestämde oss för att bege oss in till stan för att först gå på en bloppis som en massa bloggerskor hade anordnat denna helg. Köpte en jätte mysig stickad tröja, ett halsband, en ring och sedan ett par ursnygga solglassögon. Allt blev totalt 220 kr, och jag är super nöjd! Sedan drog vi och fikade på Urban Coffee, där smides det planer inför veckan som kommer. Hann även köpa en ny töjning och ett nagellack som är självlysande innan jag åkte hem. Men dagen var i alla fall riktigt lyckad!