eyes set to kill

Tjooo allesammans! 
Valborg idag då, ska snart dra iväg för att grilla med massa människor, trevlig trevligt! Vi hade tur med vädret också...haha soft som fan! 
Denna kväll kommer nog bli riktigt intressant i alla fall, Puss!

The host

Såg nyss The Host som är skriven av Stephenie Meyer. Jag har alltid varit ganska skeptiskt till hela "utomjordningar som tar öven människornas kroppar" grejen, men alltså wow! Filmen var grym och nu har jag även hittat en bok som jag tänker läsa i sommar!
 
"Jorden har invaderats av en ras som tar över människornas sinnen medan de lämnar kroppen intakt och största delen av mänskligheten har försvunnit. Men när Melanie Stryder tas över av den tusen år gamla själen Wanda så vägrar Melanie att tyna bort och låta en själ ta över hennes kropp. Här börjar en kamp mellan Melanie och hennes nya "rumskamrat" Wanda".

Galexy S3

Som jag har letat efter såna här skal till min Galexy S3 och idag hittade jag dom! Snacka om att jag är glad nu. Skalen kostar runt 150 kr och frakten är inte heller så dyr. 
 
Igår (kväll) ansökte jag även kurser, eller ja det blev i alla fall en kurs som jag hoppas att jag kan läsa till hösten. Saknar faktiskt allt plugg lite, och sedan är det även grymt när man får välja själv vad man vill läsa. Hoppas bara nu på att jag kommer in, skulle verkligen vara superkul!

castle in the sky

En bra dag igår som slutade i kaos och tårar...Mina två kompisar från Sthlm var uppe i helgen för att umgås och ha kul, så igår på dagen var vi nere på stan, fikade i några timmar och sedan blev det chilla runt i affärerna. När vi kom hem lagade vi mat, fixade oss och dansade till gaming musik (nostalgi!). Sedan drog vi vidare till förfesten. Massa folk, dricka och spel blev det. Var i alla en riktigt grym förfest och utgången var även den grym!
 
Dock så hände det en sak när vi var påväg hem från krogen. Min man blev misshandlad då han gick i förväg av någon/några. Det som är ännu otäckare var att han inte såg vem som gjorde det då han blev attackerad bakifrån! Jag förstår fan inte vem som överhuvudtagen vill och orkar göra något sånt? Så jävla onödigt! Som tur så mår Dré bra nu och det blev inge sjukhusbesök.

Love you guys

Så då var det lördag igen! Fest fest och MERA fest. Älskar er brudar <3

I'm not alone

Haha vet inte direkt vad jag ska skriva men känner ändå att jag borde uppdatera lite. Helgen kommer vara relativt lugn. Blir mycket träning och kanske utgång ikväll, dock inge drickande för min del. Och detta på grund av att jag inte vill sabba något med träningen och sedan för att jag verkligen är så trött på skiten!
 
Men som sagt mycket träning blir det för min del nu vilket är helt underbart!
Tänker även mycket på sommaren och alla planer man har för den, känns bara som att det inte går ihop, men det ordnar sig säkert. Det är i alla fall tur att man har så många underbara människor runt sig, love you guys! <3

if i lose myself


Back in the woods

Idag lämnade jag storstaden för att åka hem och jobba lite, kändes bäst så tyckte jag! Även idag har det varit grymt fint väder ute och det gör mig verkligen så glad och positiv till saker och ting.
Hann även inhandla ett riktigt nice läppbalsam och ett lödder schampoo från Lush och sedan mitt favorit te från Indiska, Green mango, nomnomnom...
 
Blev även ett väldigt intensivt gympass direkt när jag kom hem, Så sjukt skönt att jag äntligen är igång efter att ha varit sjuk en längre tid. Dock kan jag inte gå in 100% just nu eftersom att jag är rädd att förkylningen kan komma tillbaka.
Resten av kvällen kommer att spenderas i soffan med fruktsallad och massor av nya serier (The vampire diaries, The walking dead, Grey's Anatomy, Game of Thrones).