Where is the feeling?

Sitter här och fixar iordning mig lite smått, ikväll blir det födelsedagsfirande för NIklas som fyller 21 år imorgon. Kommer bli awesome att träffa alla fina vänner igen!
 
Idag vaknade jag tidigt, kunde inte somna om...Så jag satte mig och åt en lång frukost och kollade på de senaste avsnittet av Pretty little liars. Sedan drog jag till gymmet, underbar känsla att äntligen börja träna igen. Har även hunnit spela lite också. Men nu har jag inte så mycket att skriva mer, ha en trevlig kväll alla, tjooo hej!
 

The Q-camera

Denna kameran är som att ha Instagram i fickan. Kameran finns i flera färger och ser mycket mer ut som en accessoar än en teknisk pryl. Kameran har inte särskilt många funktioner, framförallt inga inställningar. Man tar ett kort, lägger på ett filter om man vill och sparar eller laddar upp på sociala nätverk. Kameran har plats för ett SIM-kort vilket gör att du kan ladda upp via 3G-nätet på ett smidigt sätt eller så kan du koppla upp den mot ett trådlöst nätverk. Vill du inte det kan du spara bilderna och lägga över dem på en dator senare. Den har ett inbyggt minne på 2Gb som kanske inte räcker så långt men tanken är väl att fota, lägga upp, radera!
 
Kameran går bra att använda i vattnet med, ska klara upp till 1 meter djup i en halvitmme. Tillräckligt för att ta några schyssta snorkelbilder.
 
Linsen är 24mm med f2.4 och tar bilder med 5 megapixlar. På baksidan sitter en display och det som ser ut som sökaren är bara ett hål som mer ger en känsla än har en funktion. Runt linsen sitter åtta LED-blixtar som ser till att ge rätt ljus.
 
Priset ligger på 199 dollar.
 
Läs mer här.

Pink dream

Åh snacka om att jag fick en rosa chock imorse när min familj kom hem från Usa, blev rena julafton för mig! Hihi
Fick de sakerna jag ville ha och mycket mer, jag tackar och bockar. Och det är så skönt att de är hemma igen <3
 
Idag blir det chilldag, är så trött eftersom att jag sover så dåligt på nätterna. Är typ uppe till 4 på natten och vaknar runt 10...
Men nu ska jag pilla lite mer på mina saker och spela lite också, puss!
 

A day after tomorrow

Köpte det här örngottet i söndags, kunde liksom inte låta bli! Det är typ så jag känner varje dag i alla fall.
Saknar mina vänner och min kille, saknar såklart min familj också! Som tur kommer familjen hem från Usa på torsdag och då blir det lite mer liv i det här huset.
 
Idag har jag bara kollat film, städat lite smått och tränat. Och imorgon ser min dag ungefär ut så också, förutom att jag ska hälsa på min lilla farmor som jag inte träffat på jätte länge. Kommer säkert bli nice!
 
 

Sunny day

Måndag, fina varma måndag...
Idag kom min faster på besök, riktigt trevligt var det! Hon hade köpt med sig Lunch/tidigt middag och lite fika som vi satt och åt ute i solen.
Vi tog även ut mina marsvin ut i solen, och dom älskade verkligen det haha! Var säkert ute i 2 timmar med dom och man blir verkligen inte trött på att kolla på allt de håller på med, så söta.
 
På kvällen tog jag en springrunda på ca. 1 timme. Var jätte fint att springa vid kanalen och kolla på solnedgången.
Har även lättare att tänka när jag är uppe och springer, och tänka är verkligen något som jag måste göra nu. Har hänt saker under dagarna som gått som verkligen varit riktigt jobbiga. Känns som att det behövs ytligare förändringar i mitt liv för att jag ska må som jag vill må. Kommer dock ske en lite förändring nästa onsdag, men det är en bra början, eller?