you got me poppin champagne

Helgalet igår! Började med att vi drog upp till mormor och morfar för att äta middag, det var super trevligt och god mat som vanligt. Klockan sex bestämmer jag mig för att åka till Kista galleria för att jag ville köpa en kjol på gina tricot, så jag drar med mig min underbara kille som orkar med mig dit och köper den! Efter det åker vi hem för att göra oss iordning, och därefter beger vi oss ner till Sinners för att se på våra vänners band, One week gone.

Kvällen fortsätter därefter på Sinners och jag lyckas inte spendera ett öre, men ändå har man någon slags dryck i handen, det är fett nice det! En trevlig dag/kväll i alla fall. Idag har man bara tagit det lugnt, tränat och hållit tummarna på att snön ska komma snart, måste fan ha en vit jul annars blir jag fan ledsen på riktigt!

Nej nu orkar jag inte skriva mer, puss sålänge.


Friggin Twilight


Welcome to the end of days

Om jag bara fick alla dessa saker så skulle jag vara en lycklig människa och aldrig mer klaga på något! Vill verkligen hem nu och bränna lite cash på bål.

we're standing side by side

Skulle åka tillbaka till Sthlm idag men mina planer ändrades och jag stannar nog i Falun till på torsdag istället! Känns bäst så, är typ aldrig här uppe så måste ta igen det.

Idag har jag gått runt och sökt jobb, måste verkligen ha ett nu! Sedan var jag och älskling ute och gick i seriöst i 4 timmar, det var så jävla skönt! Älskar verkligen att det inte har kommit någon snö än och det får gärna vara så tills några dagar innan jul tack!

Let's party all night longIgår var det lördag och det blev utgång i sthlm med finfina folket! En helt underbar kväll. Började på Hellströms men tyvärr var det smockfullt med människor så vi bestämde oss för att dra vidare, vi hamnade därefter på Harry.

Hela kvällen var grym! Kom hem vid 5 på morgonen, sov bort hela dagen, men det var såå värt det!

Fright Night

  


Igår drog jag och älskling upp till Heron City helt random för att se på bio. Vi såg Fright Night, verkligen bättre än förväntat!

Batman Live 2011Var även på Batman Live i lördags, och det var så jävla grymt! Bättre än jag gjort på långa vägar. Drog i alla fall ditt upp med älskling, min lillebror och min faster.
Showen var både underhållande och spännande, och de var så duktiga, helt underbart!

Efter det drog vi på resturang, super gött verkligen!
Sedan vart det att stressa hem för att spöka ut sig för att sedan dra till halloween festen hos Anna, och efter detta blev det utgång! Verkligen en fullspäckad dag!