Army jacket

Var bara tvungen att köpa denna jacka! Har velat ha den länge, och när jag såg att den fanns på Urban outfitters i Sthlm så kilade jag upp dit igår för att köpa den. Snygg är den i alla fall, och snyggare är den på!

Älskling kom även igår men åkte hem tidigt tidigt imorse, saknar honom redan <3 Hann även springa en timme igår, men blev vila idag eftersom att min kropp värker som fan!

Colin Farrell ♥


parties in my head

Utgång med brudsen ikväll! Blir först Café moda sedan drar vi vidare till Ace, kommer nog bli lika fantastiskt som vanligt! Dock blir det en nykter kväll för min del.

I will be fine without you

Kunde tyvärr inte springa bort min ilska och min sorgsenhet, fast jag försökte i över en timme. Ge min fan en boxningssäck så jag kan spöa skiten ur honom! Hur kan en person krossa ens hjärta på så kort tid? Det tog sex dagar att fixa det och nu är det krossat igen!

I will be fine without you.

I'll wait for you...

Red riding Hood

Up all night

Hade så tråkigt idag så att jag städade frivilligt! Då fick mina bebisar och ett par andra favoriter plats på hylla, fint blev det i alla fall! Trött tjej har jag även varit idag, somnade inte förrän halv 6 imorse så har varit ganska slut hela dagen faktiskt.

Imorgon händer det saker i alla fall, först banken och sedan ska man träffa Katarina, kommer bli fett nice det! Sedan kommer jö älskling på kvällen, då blir det skräckfilm (The Innkeepers) och massor med mys. Även blir det mer träning, har jö tränat för fullt nu! Har gått med en utmaning som verkar sjukt värd.

Naturhistoriska

Jag och älskling var på Naturhistoriska riksmuseet idag, super kul var det i alla fall eftersom att man inte varit där på typ hundra år! Tycker fortfarande att den sovande dinosaurien är bäst. Sedan var vi även på Cosmonova och såg på Flying monsters 3D, även den var riktigt nice! Nu är jag slut och ska strax börja titta på Seven nights of darkness och äta fruktsallad.