Most wanted

Klocka - Gina Tricot / Stickad tröja - Bikbok / Skor - Vans / Halsduk - Monki / Skinnjacka - jofama by kenza / Jeans - Carlings / Läppstift - Mac / Halsband - Nelly.com
 
 

Love hurts

Kärlek gör verkligen ont, speciellt när man inte kan vara med den man älskar jämt. Så den här helgen har jag bara kollat på filmer som handlar om kärlek, haha! Moulin rouge, Romeo + Juliet och nu Titanic. 
 
Förövrigt har jag mest chillat den här helgen, tränat och varit ute och fotat.
Nästa vecka blir det jobb, träning och sedan åker jag till Sthlm för att fira min mami som fyller år den 3 Oktober och sedan för att säga hej då till mina underbara två vänner som ska ut på ett äventyr i några månader, kommer verkligen sakna dom så otroligt mycket!

Christmas and new year in Thailand

Jag kommer inte vara hemma på julen eller nyår för från den 16 december till den 14 januari är jag och älskling i Thailand! Allt blev klart idag, och jag längtar verkligen så. Först kommer vi åka till Koh Samui och firar jul och sedan drar vi vidare till Krabi för att fira nyår. Kan inte beskriva hur lycklig jag är alltså, att sola och bada på jul och nyår kommer vara något nytt för mig haha!

STHLM

Anledde till Sthlm idag på förmiddagen, känns lite jobbigt att vara tillbaka faktiskt eftersom att jag är så trött på det eviga åkandet fram och tillbaka! Men det var underbart att mötas upp av min underbara vän Anna som jag har saknat så. Vi åt en tidig middag i solen och sedan gick vi runt i alla affärer på söder, hur mysigt som helst! 
 
På kvällen vara jag ute med min mami på en kvällspromenad, det var riktigt skönt och fortfarande varmt utomhus.
 
Imorgon ska jag ut och springa direkt på morgonen och efter det ska jag på ett möte. Och senare på kvällen kommer min kille. wiiie vad jag saknar honom! Helgen kommer nog bli riktigt awesome och lugn! Och på söndag åker jag ner till Borås och är där i en vecka. Tror att detta kommer bli hur nice som helst faktiskt!
 

Yollibox

Prövat på Yollybox. väldigt speciellt men gott! Har både hört och läst om dom men inte direkt vetat vart man kan köpa dom, men fick tips av en kompis så det var bara att springa direkt till affären och köpa en. Känner att jag förtjänar en nu när jag har varit så flitig med träning.
 
Idag har jag jobbat, och senare ikväll ska jag gå ut och springa lite tänkte jag. Imorgon blir det ett möte på morgonen och sedan åker jag direkt till Sthlm för yttligare ett möte som hålls på fredag. Hoppas det går bra.
 

Just my luck...

Jaha då börjar man få ont i halsen igen och så är man snorig som satan också! Så det blev bara en lätt promenad såhär mitt på kvällen. Det var verkligen riktigt skönt, och man märker verkligen att hösten är påväg, kallare och friskare luft!

Jobbat hela dagen idag och jobbar framtill onsdag. På torsdag blir det möte och efter det beger jag mig till Sthlm igen för att gå på ett till möte på fredagen. Man får se hur det går med allt nu bara...
 

I will show you

Igår var det verkligen en kaos dag i mitt liv, när man försöker ställa saker och ting till rätta och allt bara blir ännu mera fel då undrar man varför man ens försöker? Tur att man har folk vid sin sida som försöker att peppa en till max och drar upp en när man mår dåligt, så tack verkligen! 
 
Dre övertalade mig att hänga med ut ett tag för att träffa Alex som bara var här över helgen, fan vad jag har saknat honom och hans fancyfancy stil haha! Under kvällen var jag även med flera sköna människor som fick mig på bättre tankar vilket behövdes. Dock var jag jätte utmattad och sedan dricker jag inte heller så det blev en tidig kväll.
 
Idag blir det väl en chillsöndag, träna och sådant. Sedan försöka ta tag i saker och försöka ställa allt till rätta igen. Puss!