29 Oktober

Ja jag lever fast det är knappt, har blivit sjuk igen och såklart är det halsen som strular igen...Kom även perfekt till sista veckan i Falun, har verkligen inte tid att vara sjuk, har så mycket att göra. Vill verkligen hinna träffa lite vänner innan jag drar också, men som vi sa i helgen, det är inget "hej då" utan "vi ses snart igen". Kommer verkligen sakna dom. <3
 
Så den här veckan blir det att packa, vara sjuk och försöka bli frisk tills fredagen då det eventuellt blir Halloweenfest!
 

19 oktober

Åh vad jag älskar frukost, och speciellt när man kan sitta länge och bara njuta av den! Och mitt nya te som jag köpte, får inte nog av det, HAHA!

Det är jätte fint väder idag, men säkert jätte kallt ute så det blir gymmet idag i alla fall och sedan får jag se vad som händer på vägen. Igår var jag på möte, jag mår alltid mycket bättre när jag har varit där, känner mig starkare. Känner verkligen att det är de jag behöver nu för att klara de veckorna som återstår. Efter drog jag ut och sprang i 1 timme, skönt men kallt. På kvällen skypeade jag med Marcus i minst 5 timmar, runt 2 började det spåra ur, jag låg och skratta så att jag grät och då var det dags att gå och lägga sig, haha!

Diamond light

Nu när vi går mot mörkare tider, det är höst och snart kommer den första snön så är det mysigt med tända ljus och att ha en mysig belysning. Men jag tycker även att en snygg belysning är viktigt också för stylingens skull. Hittade dessa diamantinspirerande glödlampor och skärmar. Mycket snyggt!
 
 

You're what I can't live without

Då var jag tillbaka i Falun igen, eller jag kom redan igår. Har varit i Borås och hos Marcus i 9 dagar, vilket var lika underbart som vanligt. Dock så kommer vi inte ses på en månad nu så det är inte lika roligt...
Under den tiden som jag var där nere hann vi med att ha massor med filmkvällar med bara skräckfilmer typ...vissa ångrar jag nu att vi kollade på. Vi har bakat och lagat massor med god mat, haft en utgång, och en chillkväll med biljard spelande och öl och sedan fotat en massor! Massor med mys och skratt påkommer även i allt det här <3
 
Saknar honom redan, usch usch usch...
 
Idag ska jag ringa en del samtal som behöver göras snarast, kolla serie, och träna. Har även lust att börja packa men det känns lite tidigt att börja med nu, får se hur jag gör.

Sounds of the day

 

October

Då var vi inne på den tionde månaden, Oktober! Har faktiskt saknat den kalla luften, mysiga hemmakvällar, massor med tända ljus, alla dessa fina färger och sedan är årets bästa högtid på den här månaden också.
 
Mycket kommer även förändras den här månaden, mina två bästa vänner åker på deras livs äventyr till Australien i några månader och jag spenderar min sista månad i Falun. Jag är både riktigt rädd men ändå väldigt förväntansfull över vad det här kan bringa med sig i framtiden. 
 
Idag har jag jobbat och tränat. Tänkte hoppa in i duschen strax och sedan mysa ner mig i soffan och kolla på Ghost Whisperer. På fredag åker jag till Borås och är där till den 13 Oktober, längtar så!