The dark knight rises

Såg Batman The dark knight rises igår och jag blev helt mållös...Den filmen hade allt och då menar jag ALLT! Jag ville verkligen inte att den skulle ta slut. Den var en av de bästa filmerna jag någonsin sett faktiskt! Och som den slutade MÅSTE det komma en fortsättning tycker jag.

Shiny Toy Guns - Don't Cry Out


gonna fuck up your ego

Dagens inspiration

Most wanted

Plattå skor, Converse / Väska från modekungen / black bustier från runawaydreamz / Shorts från runawaydreamz / Glassögon från modekungen / Nagellack från Kandee

Darkness cover me

 
 

L.O.V.E and music

 
Haha blev en mysig onsdag! Dricka, flum och dans. Efter det drog vi ut och även det blev nice!
Är så jävla glad att min andra halv upp i Dalarna är hemma nu, har saknat henne så mycket! <3

Idag vet jag inte vad som riktigt kommer hända, men det regnar fortfarande så antagligen blir det att ta det lugnt och ladda inför morgondagen! 

Peace & ♥

Älskar dig så otroligt mycket! ♥

Peace & Love day 2

Sista dagen av Peace & love 2012 blev avklarad igår, och även denna dag/kväll blev fantastisk och regnfri!
Såg Hoffmaestro, Skrillex och Rihanna. På Hoffmaestro dansade verkligen alla till musiken, stora som små. Det var verkligen helt underbart att se, festivalstämning på riktigt!
På Skrillex förvandlades det stora publikhavet framför scenen till ett enda stort dansgolv. Alla dansade nonstop, det var som att uppleva Deadmau5 känslan från förra året på nytt igen!

Ja och vad ska man säga om Rihannas uppträdande, hon kommer försent, inte bara 10 min. utan hela 45 min! Hon inleder allt med "Only Girl in the World", och det låter inte det minsta bra överhuvudtaget! hennes förinspelade sång hördes mer än hennes live sång gjorde om man säger det så. Ingen scennärvaro för femövre! Tyckte fan att dansarna, scenuppbyggnaden och ljussättningen var mycket mer underhållande! Men nu har man i alla fall sett henne.

Träffade även massor med sköna människor denna dagen också! Så tack till er och tack till Hoffmaestro och Skrillex som gjorde Peace & Love 2012 ´s sista dag minnesvärd. <3