The lives of everyone you know

Känner att jag är ganska dålig på att uppdatera min blogg och nu har jag även hört det också så jag tänkte kasta upp ett blogginlägg. Igår drog jag till Falun tillsammans med André, och det är skönt att vara tillbaka till den lilla staden! Så idag har vi varit på stan och då köpte jag dessa saker, ett nagellack som jag tyckte var riktigt snyggt, en ring och så köpte jag även torrschampo för att ännu mer volym!

Det som händer i veckan är att min mormor och morfar kommer upp till Falun och hälsar på och lämnar saker som till exempel ett vardagsrumsbord, en helt ny TV och massor av mer saker, de är så snälla! Sedan blir det avskedsfest på lördag för Alex och Freja som drar till Australien i ett år, kommer sakna dem som jävla mycket! Händer sedan inte så mycket mer i veckan, kanske film, serier och ännu mera springa på stan, vem vet?

U.S.AMina föräldrar och min yngsta lille brorsa kom hem nyligen från USA efter att ha varit där i ungefär fyra veckor, var riktigt avundsjuk när de åkte och lämnade mig hemma! Men de tog med dig riktigt schyssta grejer med sig hem åt mig. Först en parfym från Victoria secret som jag älskar! Två par Converse, och sedan köpte min lille brorsa angry birds grejerna åt mig, riktigt gulligt av honom och passar bra till min "samling".

Så i veckan har jag hittills varit på körskolan en miljon gånger, varit på arbetsförmedlingen, och tränat, kanske inte de roligaste grejerna direkt! De som återstår den här veckan är mer körskola, mer träning, städa mitt rum som man inte kommer fram i, älskling kommer hit, och sedan fira min kusin på fredag som fyller år imorgon, grattis på henne!

Party til you pass out, drink til' you're dead. Dance all night til you can't feel your legs.

Två helgalna kvällar i Falun med underbart folk!
Gothenburg

Var nyss i Göteborg med André, Mattias, Sebastian och Simon, och det var awesome! De första dagarna var vi på västkusten vid ett ställa som heter Rörtången, ett riktigt fint ställe. Där blev det grillning, krabbfiske och mycket mera! De två sista dagarna spenderades i centrala Göteborg där det blev shopping, Liseberg och minigolf. En underbar vecka med ett grymt roligt gäng!