Bråvalla

Då var biljetten bokad! Fy satan vad awesome det här kommer bli, längtar sönder. Kommer även vara riktigt skönt att slippa Peace & love iår, alltså jag blev fan besviken på deras lineup, och sedan känns det som om man har gjort sin grej där liksom!
 
I helgen var jag i Borås och träffade Marcus för andra gången. Det var hur sweet som helst! Vi var både ute fredag och lördag så snacka om att jag var trött och är det fortfarande. Längtar verkligen tills nästa gång vi ses som blir på Bråvalla, haha!
 
Den här veckan så blir det gymmande, jobb och sedan drar jag och Dré ner till Sthlm på fredag för att fira min pappa som fyller 50 år och min lillebror som har fyllt 20 år. Och sedan ska jag såklart träffa lite folk som jag inte träffat på aslänge och som jag saknar.

Hjärnskakning

Att ha hjärnskakning är ingen dans på rosor direkt, fy satan vad trött man är hela tiden och träna får man inte göra heller. Så jag har roat mig med massor av filmer och slösurfat på något som kallas internet och som tydligen ska vara världens mest genialiska grej som människan någonsin har kommit på...hm vet inte riktigt om jag kan hålla med om den saken.

Imorgon ska jag i alla fall jobba, och sedan åker jag direkt till Borås och är där hela helgen, fan vad jag längtar! Kommer nog bli riktigt awesome, hoppas bara att jag orkar vara vaken mer än 30 min. åt gången...HAHA!

Men nu ska jag packa färdigt? Och sedan kanske kolla på en till film...Hej svejs!

in the woods

Nu är jag tillbaka i Falun igen efter att haft en grym lördag i Sthlm med massa människor! Var nämligen och tältade, det var jätte nice och fan vad man skrattade och glömde bort alla beskymmer för ett kort tag. Kände verkligen att jag behövde det, så tack till alla som deltog igår! <3
Dock så kunde jag inte övernatta i skogen, men som sagt hade det awesome ändå!

Sunny day

Fy satan vilken soft dag det har varit då da! Vaknade vid halv 8 och satte mig och åt en lång frukost och kollade på de nya avsnitten av Grey's Anatomy och The vampire diaries. Efter det gjorde jag iordning mig lite snabbt och sedan drog jag och mötte upp Dré i parken för lite häng. Vi lyssnade på musik och solade, var hur awesome som helst!
Efter det blev massor med åkande av skateboard och gående runt, runt och runt, och nu är jag äntligen hemma! Känner även att den här dagen har gett mig lite finfin färg.
 
Imorgon åker jag till Sthlm tills på söndag för att tälta med awesome folk, kommer bli hur grymt som helst! Hoppas bara att vädret håller sig stadigt. 

I wish...

I wish the summer of 2013 will be a summer to remember.

Glossybox - Spring clean your beauty

1. Marin Nila Sthlm, Palett Masque - Återfuktar håret på djupet, ger silkesmjukt resultat.
2. Tancan, Bronze self
- Naturtrogen solbrun färg med Erythrulose.
3. Färg, ögonskugga
- Skuggor som kan användas till fest eller pigga upp i vardagen.
4. Vichy, Normaderm Hyaluspot
- Effektiv punktbehandling som verkar djuprengörande och tar bort finnar snabbt och målinriktat (24h!).
5. Balance me, Super toning body wash
- Sätter igång hudcirkulationen med aktiva ingredienser.

Raw bollar

Prövade att göra Raw bollar ikväll. Det ska tydligen vara nyttigt och mättande. Gott var det i alla fall, så jag rekommenderad det starkt!

♥ 2 dl cashewnötter, naturella
♥ 12 st dadlar, urkärnade
♥ Gojibär
♥ Tränbär
♥ 1 tsk vaniljpulver
♥ 2-6 msk vatten
♥ 1 dl kakao
♥ Kokosflingor att rulla i

Mixa cashewnötter  en stund. Tillsätt övriga ingredienser (utom kokosflingor) och mixa tills det blir en slät kletig deg. Ta i lite vatten i taget då allt kanske inte behövs. Rulla till bollar och rulla i kokosflingor. Ställ i frysen en stund. Förvara dem i kylen alt i frysen och ta fram en stund innan det skall ätas

Friday night

Woho äntligen helg!
Har precis ätit en riktigt god middag, wokade grönsaker med tofu och det blev verkligen supergott! Senare blir det hockey tittande och fruktsallad, inte helt fel det heller.
 
Imorgon börjar träningen igen, har nämligen min vilodag idag, och sedan blir det eventuellt grilling och bio. Blir nog riktigt awesome det!

Pink fitness

Inledde min vita månad för ungefär över en vecka sen och det känns hur bra som helst! Har gjort det här två gånger innan och det har alltid gett resultat. Fick även hem dessa produkter från BioTech USA som jag tänkte testa under den här månaden också, kommer bli hur spännande som helst att se hur det här blir i slutändan. 
 
Idag har det varit sjukt fint väder ute så jag drog ut och powerwalkade i ungefär 40 min. Sedan blev det gymmet efter det! Otroligt skönt var det.
Nu blir det humorgalan och fruktsallad, puss!