Where is the feeling?

Sitter här och fixar iordning mig lite smått, ikväll blir det födelsedagsfirande för NIklas som fyller 21 år imorgon. Kommer bli awesome att träffa alla fina vänner igen!
 
Idag vaknade jag tidigt, kunde inte somna om...Så jag satte mig och åt en lång frukost och kollade på de senaste avsnittet av Pretty little liars. Sedan drog jag till gymmet, underbar känsla att äntligen börja träna igen. Har även hunnit spela lite också. Men nu har jag inte så mycket att skriva mer, ha en trevlig kväll alla, tjooo hej!
 

Can You Feel My Heart

Då var det redan fredag och jag har klarat av min första arbetsdag efter semester som varade ca. 2 månader, kändes verkligen konstig och även jobbigt men jag känner även att jag längtar till någon slags rutin i mitt liv igen.
 
Jag kom hem från Borås igår kväll. Var där i lite över en vecka, och jag hade det hur mysigt och underbart som helst! Skulle egentligen åkt hem redan i söndags men det blev 4 dagar extra...ops! Men jag ville vara med Marcus så mycket som möjligt så what ever liksom.
 
Imorgon blir det massor av gymmande, åh som jag har längtat, här ska brännas sommar kilon! Sedan på kvällen ska vi fira min vän Niklas som fyller 21 år på söndag! Kommer nog bli en grymt bra dag imorgon.
 

The Q-camera

Denna kameran är som att ha Instagram i fickan. Kameran finns i flera färger och ser mycket mer ut som en accessoar än en teknisk pryl. Kameran har inte särskilt många funktioner, framförallt inga inställningar. Man tar ett kort, lägger på ett filter om man vill och sparar eller laddar upp på sociala nätverk. Kameran har plats för ett SIM-kort vilket gör att du kan ladda upp via 3G-nätet på ett smidigt sätt eller så kan du koppla upp den mot ett trådlöst nätverk. Vill du inte det kan du spara bilderna och lägga över dem på en dator senare. Den har ett inbyggt minne på 2Gb som kanske inte räcker så långt men tanken är väl att fota, lägga upp, radera!
 
Kameran går bra att använda i vattnet med, ska klara upp till 1 meter djup i en halvitmme. Tillräckligt för att ta några schyssta snorkelbilder.
 
Linsen är 24mm med f2.4 och tar bilder med 5 megapixlar. På baksidan sitter en display och det som ser ut som sökaren är bara ett hål som mer ger en känsla än har en funktion. Runt linsen sitter åtta LED-blixtar som ser till att ge rätt ljus.
 
Priset ligger på 199 dollar.
 
Läs mer här.

Pink dream

Åh snacka om att jag fick en rosa chock imorse när min familj kom hem från Usa, blev rena julafton för mig! Hihi
Fick de sakerna jag ville ha och mycket mer, jag tackar och bockar. Och det är så skönt att de är hemma igen <3
 
Idag blir det chilldag, är så trött eftersom att jag sover så dåligt på nätterna. Är typ uppe till 4 på natten och vaknar runt 10...
Men nu ska jag pilla lite mer på mina saker och spela lite också, puss!
 

A day after tomorrow

Köpte det här örngottet i söndags, kunde liksom inte låta bli! Det är typ så jag känner varje dag i alla fall.
Saknar mina vänner och min kille, saknar såklart min familj också! Som tur kommer familjen hem från Usa på torsdag och då blir det lite mer liv i det här huset.
 
Idag har jag bara kollat film, städat lite smått och tränat. Och imorgon ser min dag ungefär ut så också, förutom att jag ska hälsa på min lilla farmor som jag inte träffat på jätte länge. Kommer säkert bli nice!
 
 

Sunny day

Måndag, fina varma måndag...
Idag kom min faster på besök, riktigt trevligt var det! Hon hade köpt med sig Lunch/tidigt middag och lite fika som vi satt och åt ute i solen.
Vi tog även ut mina marsvin ut i solen, och dom älskade verkligen det haha! Var säkert ute i 2 timmar med dom och man blir verkligen inte trött på att kolla på allt de håller på med, så söta.
 
På kvällen tog jag en springrunda på ca. 1 timme. Var jätte fint att springa vid kanalen och kolla på solnedgången.
Har även lättare att tänka när jag är uppe och springer, och tänka är verkligen något som jag måste göra nu. Har hänt saker under dagarna som gått som verkligen varit riktigt jobbiga. Känns som att det behövs ytligare förändringar i mitt liv för att jag ska må som jag vill må. Kommer dock ske en lite förändring nästa onsdag, men det är en bra början, eller?
 

The Purge

Förra veckan var Marcus här och hälsade på mig, det var verkligen jätte mysigt och jag hade verkligen saknat honom jätte mycket! Det blev även bio, såg The Purge och fy satan vilken spännande och vidrig film! Satt fan på helspänn hela filmen. Men riktigt bra var den i alla fall, riktigt sevärd!
Blev även massor med filmtittande (skräckfilmer haha), mys och festande.
 
Den här veckan har jag haft besök av André, det har blivit en filmkväll med gryma människor. Jag har beställt en ny dator för att min nuvarande låter som ett jetflygplan >< 
Jag har även börjat med min träning igen efter festivaler, festande sjukdomar, mediciner och sjukhusbesök. Känns så skönt och därför har jag bestämt mig för att ta en vit månad igen! Och anledningen är enkel, det har blivit för mycket festande och drickande på sista tiden och jag känner att om jag ska komma in i mina gamla rutiner så måste alkoholen bort. Något som inte stör mig alls!
 
Idag ska jag träna och träffa min kompis Rebecca som bor på Irland och som jag har saknat otroligt mycket! Och den här helgen blir lugn, tränning och sedan ska jag besöka lite släktningar.