The Q-camera

Denna kameran är som att ha Instagram i fickan. Kameran finns i flera färger och ser mycket mer ut som en accessoar än en teknisk pryl. Kameran har inte särskilt många funktioner, framförallt inga inställningar. Man tar ett kort, lägger på ett filter om man vill och sparar eller laddar upp på sociala nätverk. Kameran har plats för ett SIM-kort vilket gör att du kan ladda upp via 3G-nätet på ett smidigt sätt eller så kan du koppla upp den mot ett trådlöst nätverk. Vill du inte det kan du spara bilderna och lägga över dem på en dator senare. Den har ett inbyggt minne på 2Gb som kanske inte räcker så långt men tanken är väl att fota, lägga upp, radera!
 
Kameran går bra att använda i vattnet med, ska klara upp till 1 meter djup i en halvitmme. Tillräckligt för att ta några schyssta snorkelbilder.
 
Linsen är 24mm med f2.4 och tar bilder med 5 megapixlar. På baksidan sitter en display och det som ser ut som sökaren är bara ett hål som mer ger en känsla än har en funktion. Runt linsen sitter åtta LED-blixtar som ser till att ge rätt ljus.
 
Priset ligger på 199 dollar.
 
Läs mer här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback