The Purge

Förra veckan var Marcus här och hälsade på mig, det var verkligen jätte mysigt och jag hade verkligen saknat honom jätte mycket! Det blev även bio, såg The Purge och fy satan vilken spännande och vidrig film! Satt fan på helspänn hela filmen. Men riktigt bra var den i alla fall, riktigt sevärd!
Blev även massor med filmtittande (skräckfilmer haha), mys och festande.
 
Den här veckan har jag haft besök av André, det har blivit en filmkväll med gryma människor. Jag har beställt en ny dator för att min nuvarande låter som ett jetflygplan >< 
Jag har även börjat med min träning igen efter festivaler, festande sjukdomar, mediciner och sjukhusbesök. Känns så skönt och därför har jag bestämt mig för att ta en vit månad igen! Och anledningen är enkel, det har blivit för mycket festande och drickande på sista tiden och jag känner att om jag ska komma in i mina gamla rutiner så måste alkoholen bort. Något som inte stör mig alls!
 
Idag ska jag träna och träffa min kompis Rebecca som bor på Irland och som jag har saknat otroligt mycket! Och den här helgen blir lugn, tränning och sedan ska jag besöka lite släktningar.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback