20 Mars 2012


I dag fyllde älskling 19 år. Dagen började med en mysig frukost, sedan gick vi ner till ett jätte fint berg som låt vid stranden. Såklart fick André för dig att vi skulle upp för det där satansberget, och eftersom att det var hans födelsedag så var det bara att haka på! Jobbigt och varmt var det , trodde fan att jag skulle dö men vi kom upp i alla fall, och fin utsikt var det också! Lägger nog upp bilder på den sen.

Efter vi kom hem så drog vi upp på hotell taket, vi har nämligen två pooler på hotellet, en på taket och en på marknivå. Skönt var det eftersom att vi var de ända som var där!

På kvällen så gick vi ner till stranden för att äta. Det är verkligen underbart, älskar att äta på stranden och se ut på alla fiskebåtar. Mysigt var det, och maten var riktigt god! Efter våran tre timmars middag så gick vi runt lite, men vi bestämde oss snabbt för att gå till hotellet igen för att titta på film, slipper jö även alla försäljare också, dom värsta är jö fan de försäljarna som försöker sälja kostymer. Jo man är nog jätte sugen på att köpa kostymer när det är 35 grader varmt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback